Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Beta Private Dining Club

Vesterbro Torv 1-3, 3., 8000 Århus C
9anmeldelser

Beta Private Dining Club opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 9



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 maj 2011 01:43

1 5 5
Et helt fantastisk dejligt sted! Uprætentiøst, nytænkende og helt i international særklasse.

En lille perle i Aarhus, som ikke mange kender til. Godt gemt på 3. sal i en rød murstensbygning på Vesterbro Torv . Beta leger med rammerne på en genial måde og får dig til at grine, overraskes og sikrer dig en uforglemmelig aften.

Og alt afhængigt af arrangement er det ikke nødvendigvis den store pengepung du skal have med dig – vi gav 450,- pr. kuvert for 3 retter inkl vinmenu. Det eneste krav er at man skal bestille bord fra Betas hjemmeside – det er ikke muligt at komme ind fra gaden.

Helt klart et besøg værd, hvis du er feinschmecker og ikke vil nøjes.

22 maj 2011 01:41

1 5 5
Et helt fantastisk dejligt sted! Uprætentiøst, nytænkende og helt i international særklasse.

En lille perle i Aarhus, som ikke mange kender til. Godt gemt på 3. sal i en rød murstensbygning på Vesterbro Torv . Beta leger med rammerne på en genial måde og får dig til at grine, overraskes og sikrer dig en uforglemmelig aften.

Og alt afhængigt af arrangement er det ikke nødvendigvis den store pengepung du skal have med dig – vi gav 450,- pr. kuvert for 3 retter inkl vinmenu. Det eneste krav er at man skal bestille bord fra Betas hjemmeside – det er ikke muligt at komme ind fra gaden.

Helt klart et besøg værd, hvis du er feinschmecker og ikke vil nøjes.

22 maj 2011 01:38

1 5 5
Et helt fantastisk dejligt sted! Uprætentiøst, nytænkende og helt i international særklasse.

En lille perle i Aarhus, som ikke mange kender til. Godt gemt på 3. sal i en rød murstensbygning på Vesterbro Torv . Beta leger med rammerne på en genial måde og får dig til at grine, overraskes og sikrer dig en uforglemmelig aften.

Og alt afhængigt af arrangement er det ikke nødvendigvis den store pengepung du skal have med dig – vi gav 450,- pr. kuvert for 3 retter inkl vinmenu. Det eneste krav er at man skal bestille bord fra Betas hjemmeside – det er ikke muligt at komme ind fra gaden.

Helt klart et besøg værd, hvis du er feinschmecker og ikke vil nøjes.

18 juni 2010 23:05

1 5 5
"Det fandeme uhyggeligt"
Hvordan i alverden kan sådan en oplevelse være så svær at finde? Beta Beta er bare fantastisk på sin helt egen måde, og selv om det er helt ovenud god, ja så er den ikke nogen konkurrant til såkaldte almindelig spisetilbud uanset om vi taler om det høje kulinariske ridt, eller det jævne "alt for intet" køkken!
Gennem en der kender en osv. osv., havde jeg fundet Beta beta på nettet og efter nogle kontakter til stedets "boss", Mads, fået arrangeret middag på stedet for et mindre selskab (14) Dagen oprandt, og vi blev taget imod på 3. sal i en bygning/opgang der absolut ikke signalere at det er her det sker. Lokalet er high tek og alligevel lige ud af vejen og det egenlige ord der beskriver det er; anderledes. (det var ikke sidste gang den aften det ord skulle bruges) Under overskriften "fast food" blev vi nu ført gennem et univers gående fra klipfisk (det er rigtig nok - det smagte fantastisk), over suppe der skulle spises med pinde, asparges med dyppelse (guf), hjemmegjort burger og chokoladebar med is og friske bær.( og så glemte jeg endda at fortælle om ravioli på dåse - det lyder klamt - MEN det er det absolut ikke) Alt enormt veltilberedt og velsmagende, og som prikken over i'et blev vi inddraget i processen hele vejen. Ud over Mads, var Bo i køkkenet og en effektiv ung dame på sidelinjen sørgede for vores velbefindende og at der hele tiden var fantastiske vine i glasset.
Vi valgte at slutte med en gang kaffe og en rigtig god snak med Mads om restauranter og mad ud i vores "lille" by.
Vi havde en fantastisk aften hvor vores sanser på alle måder blev rørt. SÅDAN.
Som sagt er stedet ikke helt normalt. Du kan ikke bare gå ind fra gaden en tilfældig aften men kun efter aftale og når der rent faktisk er arrangementer eller du selv står for at bestille et arrangement. Til sidst kun eet godt råd; prøv det.

28 marts 2010 14:22

1 5 5
Fantastisk oplevelse - mad på en helt anderledes sjov og kreativ måde.
Temaet var "Camping" , fantasien fik frit spil og både mad og vin var i topklasse. Det var friturestegtspaghetti, dåsemad og gourmetburgers kombineret med en vidende og utrolig venlig vært, der gjorde oplevelsen til en minderig begivenhed - Tak for det. Mvh Kim Haugaard

06 december 2009 17:15

1 5 5
Ganske enkelt fantastisk. Vi var til karolines kogebogs arrangement med 7 retter og lækker vin. Mads er en ven af familien og jeg vil opfordre alle til at støtte det nye intiativ, endelig sker der noget i Århus!

09 oktober 2009 11:39

1 4 5
Beta Beta er et helt fantastisk forfriskende koncept- som ikke er set før i Århus. Stedet emmer af inspiration fra forskellige storbyer rundt i verden kombineret med det bedste fra dansk design invendigt. I hele sin form virker stedet meget kreativt og innovativt. Der er tale om en spiseklub, som man gratis kan være medlem af. På månedsbasis er ca. 4-5 arrangementer og events af forskellig slags. Denne form betyder, at man ikke bare kan gå ind fra gaden og få et bord, men at man skal forud tilmelde sig til deres mad-forestillinger. Bare for nævne nogle eksempler har de haft nogle forskellige arrangementer, så som tapaseftermiddag, kokkeskole i form af brødbagningsaften – hvor man kan lære at lave forskellige former for lækkert brødt(300kr), karoline kogebog aften (ca. 3 retter for 300 kr), gryden på bordet (3 retter ca. 250 kr) og Persian Event (5 retter med vin 800 kr). Mads idémanden bag beta beta (tidligere medindehaver af Prins Ferdinand) forklarer at hele konceptet med spiseklub går ud på at hygge mere om gæsterne, således at det bliver en helt særlig madoplevelse. Dette lykkes godt på grund af flere aspekter: stil, betjening/service og sidst men ikke mindst maden.
STIL
Betas beliggenhed på 3. sal i en stor og ikke særlig køn bygning på Vesterbro Torv er med til at give stedet en helt særlig kant. Der hvor restauranten befinder sig, har jeg forstået, at der tidligere har været trikotage fabrik og senere FDB lager. Heldigvis har indehaverne ladet stedet bevare det rå look kombineret med minimalistisk skandinavisk design med fokus på farverne, hvid, sort og rød, og det giver stedet et helt særligt touch og restauranten virker meget indbydende og hyggelig. Der er højt til loftet, god luft omkring bordene, kæmpevaser med bloster i vinduerne, og store røde gardiner, der kan trækkes for. På den ene endevæg er der reoler i forskellige størrelser med masser af farverige køkkengenstande- på modsatte endevæg en helt masse sjove effekter, der formentlig er knyttet nogle historier til…Jeg er særligt vild med de store lamper i loftet, der er en samling af de gammeldags skrivebordslamper- men sat sammen på en rund skinne kommer de til at ligne edderkopper med lys. We like it a lot… Lige ved siden af Beta Beta er der et designfirma, man kan delvist kigge derind via en glas væg- og det får stedet til at virke mere urbant og moderne.
BETJENING
Allerede da vi træder ind møder vi Mads i døren, som byder os varmt velkommen, og tilbyder at tage vores jakker. Vi har et lille barn med der sover, og han sørger for at slukke lyset i forgangen, da vi er de sidst ankomne gæster, således at barnet kan sove uforstyrret videre. Herlig start. Menuen bliver præsenteret med omhu, og man er slet ikke i tvivl om, at manden brænder for gastronomi på den høje ende af skalaen. Igennem middagen får en masse små detaljer om, hvor de forskellige ingredienser er indkøbt, hentet i egen krydderhave eller selvhentet i skoven, og man kan mærke en stor passion for det hele. Mads har en meget behagelig uformel omgangstone med gæsterne og der er også plads til sjove bemærkninger og smil på læben, hvilket er med til at gøre hele oplevelsen unik.
MAD, VIN og VAND
Vi har tilmeldt os gryden på bordet arrangement- 3 retter som er fastlagte: cremet muslinge suppe med rømø rejer og syltede hyldebær, boeuf bourgignon og endelig isdessert med toffee, ristet banankage cruble og frisk æblesaft af økologiske æbler.
Kort efter vores bestilling får vi serveret 2 forskellige slags brød surdejs brød og foccacia med tilhørende smør. Umhh, specielt foccaciabrødet gør at man føler sig som i Italien. Der kommer også vand på bordet, og det har en helt særligt smag af anis, det viser sig at være bronze fennikel strå. Det er simpelthen så forfriskende. Hele aftenen igennem sørger Mads for, at der hele tiden kommer koldt vand på bordet efter behov, hvilket er et kæmpe plus. Muslinge suppen smager så englene synger. Sjældent har jeg nydt en suppe med så mange smagsnuancer og den hvidvinen en rueda con class matcher den perfekt. Hvidvinen var et hit ved bordet, den var meget sommeragtig og frisk i smagen.
Hovedretten blev serveret i små gryder. Der var en cremet kartoffelpurée i bunden, dernæst oksekød og vist også stykker af oksekæbe i en lækker rødvinssauce kombinet med helt perfekt stegte rodfrugter og pancetta. Dertil mere lækkert brød. Personligt var der rigeligt mad til mig, men de herrer i selskabet kunne have ønsket sig noget mere kød, som der ikke var så meget af. Til hovedretten fik vi så vidt jeg husker en italiensk rødvin, og den var også ganske udmærket til prisen 265 kr. Der var i øvrigt to rødvinsmuligheder.
Dessert smagte også meget lækkert. Isen var friskrørt og meget blød i konsistensen og passede godt sammen med toffée og den friske pressede æblejuice man selv kunne dosere på desserten.
Alt i alt en en fantastisk oplevelse fra start til slut og jeg vender helt sikkert tilbage pga. af den personlige service og det høje madniveau med dertil matchende vine. Hvis jeg skulle sætte en finger på noget som kunne gøres bedre, så er det mængden af kød i hovedretten.
Jeg giver stedet 4½ mango

03 oktober 2009 11:27

1 5 5
Larmende Läkkert !

Gennemfört,fra velkomst til de stramme glas,blöde borde og rummet..her er rum til samtale.

Enkelt tilberedning og kontant smag for vi spiste nemlig ogsaa.

Vi nöd en skaal muslinge suppe,en gryde köd afsluttende med en koncentreret pirrende desert.
Og i särklasse var den spanske hvidvin og rödvinen fra Libanon.

Bare anderledes läkkert.

26 september 2009 20:40

1 5 5
Så er Tokyo og New York landet i Århus!
Jeg og nogle venner fik os noget af en positiv overraskelse og oplevelse, da vi fredags besøgte Beta Private Dining Club på Vesterbro Torv i Århus. Vi havde fået anbefalet stedet af nogle venner, som for nogle uger siden havde besøgt stedet og fået en fantastisk middag med retter fra Karolines Kogebog. En sådan middag ville vi også have, men det kunne vi ikke få, idet Beta ikke fungerer som en almindelig restaurant med menukort osv. I stedet har Beta en række mad-forestillinger eller events på udvalgte dage, som man kan melde sig til. Vi havde derfor meldt os til et fredagsbars-arrangement med tapas. Det, at man ikke kan gå ind fra gaden og få et bord, må være årsagen til, at Beta kalder sig en 'Private Dining Club' og ikke restaurant. (Man kan i øvrigt gratis være medled af Beta-klubben, og så får man automatisk informationer om nye forestillinger og events.) Betas beliggenhed på 3. sal i en stor og ikke særlig køn bygning på Vesterbro Torv er med til at give stedet en helt særlig kant og stemning, som netop minder om Tokyo og New York. Selve indretningen og det faktum at man kan sidde og se ind på et designfirma, mens man spiser sin mad, er kun med til at gøre dette indtryk stærkere.

Nu til maden. Vi bestilte 5 tapas, som alle var meget lækre og specielt anrettede. Første tapas var en dåse marinerede edamamme bønner og et stykke marineret tun , som ejeren af stedet, kokken Mads, 'grillede' ca. 10 sek. med en ukrudtsbrænder så det yderste lag var lunt og tilberedt mens det inderste var kold og rå. Næste tapas var japanske kopnudler, hvor suppefonden blev varmet op i el-kedler og hældt over nudler og grøntsager som en del af serveringen - sundt, stramt og flot. Tredie tapas var en lækker sandwich/burger med brioche brød og oksehaler samt en hjemmelavet ketchup, der var særdeles velsmagende. Gid alle sandwich smagte sådan! Fjerde tapas var langtids porcherede æg med en spicy og velsmagedne harisha sauce. Sidste tapas var endnu en geni-streg, nemlig en chokoladekage med creme og blåbær. Det specielle ved denne tapas var, at man selv skulle bage kagen i en mikrobølgeovn. Sjovt og originalt - og helt fantastisk med friskbagt lun chokolade kage som punktum på en rigtig god madoplevelse.


Mens madoplevelsen var stor, var prisen det modsatte. Hver tapas kostede kun 30 kr. Og vi fik nogle dejlige flasker vin for kun 150 kr. pr. flaske. Priserne var med andre ord rigtig fredagsbars-agtige og kokken understregede også flere gange, at han jo 'bare' havde serveret nogle lette anretninger mest af alt for hyggens skyld. Derfor kan Beta helt sikkert regne med at se os igen til et af de arrangementer, hvor der bliver serveret en 'rigtig' middag. Det må være stort! På gensyn.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Beta Private Dining Club

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×