Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

3 gode råd til hvordan du gør din bil klar til udbringning af takeaway mad

7. December 2016

Volvo er en af de mest brugte varevogne til udbringning af mad. Det kendte svenske bilmærke, Volvo, som også er kendt for at være et af de mest pålidelige bilmærker, bliver netop benyttet fordi den er så driftssikker. Det duer ikke at en bil bryder sammen når den er på vej ud med mad til en kunde. Bilen skal være godkendt til formålet, men skal samtidig også være en driftssikker bil der kører rimelig langt på literen.

Vi har samlet 3 råd til hvordan du sikrer dig at din bil er egnet til udbringning af mad og cateringopgaver.

  1. Først og fremmest skal du kontakte Trafik- og Byggestyrelsen for at få godkendt din varevogn til transport af mad eller catering. Der skal være helt styr på temperaturer maden bliver opbevaret ved, også på korte ture, hvor maden ikke miste meget af sin temperatur. Hvis du kører rundt i en bil der ikke er godkendt og bliver stoppet, så får du en anmærkning, der virkelig kan mærkes økonomisk. Heldigvis kan man sige at det oftest ikke er Volvo’er der bliver stoppet, da det som oftest er seriøse firmaer der benytter dem, som firmabil.
  2. Sørg for at alle skatte papirer er i orden i forhold til om bilen benyttes som fri bil, om det er firmabil der også bruges privat eller det er et køretøj, der kun er beregnet til at stå i gågaden, som eksempelvis en pølsevogn. Se hvilke betingelser der er gældende alt efter hvilken model du bruger.
  3. Hav altid en løsning med en reservebil eller et værksted der kan fikse din bil for dig i løbet af ingen tid. Så længe din bil ikke kan bringe mad ud, kan du ikke tjene penge på de kunder der ikke kommer ned i butikken. Klik på linket Bildelebutik.dk for at se hvilke bildele der kan købes med rabat, så du kan forhandle dig til bedre priser på det lokale værksted, når de skal reparere din bil.

Der er mange penge at spare på at gøre en god investering i en bil der næsten aldrig går i stykker. Men husk også at spare der, hvor du ellers kan.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×