Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

3 tips til en vellykket første date

1. July 2019

Styr på tøjet? Tjek. Håret sidder, som det skal? Tjek. Du har sørget for transport? Tjek. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed i forbindelse med en første date, og det kan være nemt at miste overblikket i cocktailen af nervøsitet og spænding. Hvordan ser din date ud i virkeligheden, og passer I nu sammen?

Heldigvis kan du gøre dig selv og din date en tjeneste ved at forberede dig, så daten i hvert fald ikke bliver en fiasko, fordi der ikke er styr på det praktiske. I denne artikel har vi samlet fem tips til, hvordan du sikrer dig en vellykket første date.

 

1) Vær (en pæn udgave af) dig selv

Du har sikkert hørt det mest brugte råd af dem alle, når det kommer til første dates: vær dig selv. Det er i virkeligheden et intetsigende råd, for hvem skulle du ellers være? Forsøger du at lave om på dig selv, giver du din date et forkert indtryk af, hvem du i virkeligheden er, og før eller siden vil han eller hun gennemskue det.

Anbefalingen er derfor selvfølgelig reel nok, men omvendt behøver du ikke at tage alle dine dårlige sider og vaner med på første date. Er du ualmindeligt glemsom eller notorisk dårlig til at rydde op efter dig selv, er der intet i vejen for at pakke de knap så gode sider væk i starten. Det duer heller ikke, at du møder op i træningstøj og med hår, der mest af alt minder om en fuglerede. Sørg for at have styr på påklædningen og stylingen. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal bruge flere timer på at sætte håret. Invester i nogle gode hårprodukter det gør det meget nemmere at få frisuren til at sidde korrekt. Du finder et godt udvalg hos Billigvoks.dk.

 

2) Hvor skal I spise i aften?

En populær første date er et restaurantbesøg. Her har I mulighed for at snakke om og med hinanden, modsat en tur i biografen, hvor det hurtigt kan blive akavet, og det er svært at udveksle en meningsfuld samtale. Det er vigtigt, at restauranten ikke er for fin, men et spisested fyldt med larmende børn er måske heller ikke så passende.

Brug eventuelt af de mange apps der er lavet netop for at gøre det lettere for dig at finde et passende spisested. Ifølge Phonetrade, en webshop med speciale i smartphones mv., er især OpenTable og Yelps appversion populære herhjemme.

 

3) Vær høflig, galant og imødekommende

Det er let at bruge en hel aften på at snakke om sig selv, og det er ofte der, hvor dates går galt. Hvis du har for travlt med at fortælle hele din livshistorie, risikerer du, at din date ikke føler sig hørt, og så ender det med at blive et interview eller en autobiografi. Ikke umiddelbart opskriften på en vellykket første date, der baner vejen for den næste.

Husk at spørge oprigtigt og interesseret ind til din date, hvem vedkommende er, hvor han eller hun kommer fra og hvilke ting, der betyder noget. Der skal også være plads til overfladiske spørgsmål, men vis at du er interesseret ved at grave et spadestik dybere.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×