Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

3 tips til julefrokostoutfittet

18. October 2018

Sommeren er officielt ovre, og efteråret er godt i gang. Det betyder også, at det snart bliver tid til julefrokoster igen. Det er sjældent, at man kun har en julefrokost om året. Som regel er der både en julefrokost på arbejde, med venner og mindst én med familien. Det er en tradition, som er både elsket og hadet, men alligevel er den helt umulig at komme udenom. Derfor er der ingen grund til at spekulere i, hvordan man kan slippe for diverse julefrokoster. I stedet bør man spekulere i, hvad man skal have på til de forskellige julefrokoster. I denne artikel giver dig tre gode fif til, hvordan du skal klæde dig til de kommende julefrokoster. Du bestemmer selv, hvorvidt du vil følge rådene eller blot benytte dem som inspiration.

De rigtige farver

Der er ikke nogen fast regel om, hvilken farve dit tøj skal have til julefrokoster, men som regel klæder man sig i grønlige eller røde farver. Disse farver er nemlig farver, som de fleste forbinder med julen. Når alle er iklædt disse farver, er det med til at bidrage til den samlede julestemning, der florerer ved julefrokosten. Derfor anbefaler vi dig, at du iklæder dig noget tøj, der indeholder enten en grøn eller rød farve. Hvis du er modig, kan du også vælge at tage tøj på i farverne guld eller sølv. Disse er nemlig også ofte forbundet med julen. Hvis du ikke er så glad for farver, er hvid også en løsning.

Slå dig løs

Vær ikke bange for at kravle i en kjole og et par høje hæle til julefrokosten. Julefrokosttiden er nemlig et af de eneste tidspunkter på året, hvor det er tilladt at give den gas, hvad angår påklædning, uden at der er nogen, der kigger skævt til det. Der er næsten ikke en påklædning, der er for pæn til en julefrokost – lad dog være med at finde gallakjolen frem.

Prøv dig også gerne frem med noget, som du ikke plejer at have på. Hvis du f.eks. normalvis er til overdele med høj hals, bør du udfordre dig selv med en overdel, der har en lettere dyb udskæring ved halsen. Husk dog at det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i det tøj, som du har valgt, at du skal have på til julefrokosten.

Glem ikke barbering

Dette punkt handler ikke om selve din påklædning, men derimod om dig. Sørg for at sætte håret på en lækker måde og at lægge en makeup, der klæder dit ansigt. Hvis ikke du er så god til hverken hår eller makeup, kan du enten bede en veninde eller en professionel om hjælp.

Foruden disse ting er det også en god ide at huske at barbere armhuler og ben. Du bør benytte barberblade som er kendt for en høj kvalitet til din barbering. Ved at gøre dette kan du nemlig få lov at føle dig lækker fra top til tå.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×