Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

5 gode råd til den perfekte picnic

6. June 2017

Det gode vejr er over os, og det betyder, at mange danskere flokkes i parker hele landet over for at mødes med familie og venner. Solens stråler, det grønne græs og den friske luft bliver nydt, imens mad indtages. For sæsonen for picnics er bestemt kommet til Danmark. Der er dog nogle helt simple råd, du kan følge, hvis du vil skabe den bedste picnic.

De essentielle ting

Der er nogle ting, der er helt essentielle at have med, når man skal på picnic. Først og fremmest skal du huske et tæppe, som I kan sidde på. Det er samtidigt fornuftigt at overveje størrelsen af dette, så der er plads til jer alle samt maden. Derudover er der maden, der skal være let at spise ude i naturen, så I ikke bliver alt for fedtet in, når I ikke har en vandhane eller noget at rense med i nærheden. Service skal også huskes, så I har noget at spise maden og maden med. Vælger I at medbringe plasticbestik, kan det også være smart at overveje, hvad I skal spise. Det er ingen hemmelighed, at plastikbestik hurtigt knækker, så hvis det er det I vælger at tage med, bør I tage lidt ekstra med i picnickurven for at være sikker på, at I har noget at spise med.

 

Tilpas dig din transporten

Inden du begynder at lave den helt store picnic og pakker al maden ned i diverse bokse, er det vigtigt at have in mente, hvordan du kommer hen til picnicdestinationen.

Kører du, er der nogen ingen grænser for, hvad du kan have med. Tager du stedet din elcykel, tager metroen eller noget helt tredje, kan det være værd at overveje, hvilke ting, der er essentielle at have med, og hvordan du egentlig får transporteret tingene. Skåle med flydende væsker eller tunge drikkevarer kan her eksempelvis være nødvendige at genopveje.

Ellers kan du altid overveje at investere i cykeltasker, som vil gøre det langt nemmere at transportere ting på din cykel.


Tænk over dit tøj

Til picnic sidder man oftest på et tæppe, medmindre man er heldig og har fundet en bænk, hvor man kan sidde en smule bedre. Og det er ikke alt tøj, der er lige rart at have på, imens man sidder på et tæppe flere timer i træk. Prioriter derfor noget behageligt tøj.

Samtidigt kender vi alle til, at vejret i Danmark hurtigt kan skifte. Derfor kan det være fornuftigt at have lidt ekstra tøj med – og tøj på i lag – så du løbende kan tage tøjet af og på, som vejret skifter. Derudover kan det være, du skal skifte de fine sko ud med nogle fede, praktiske Vans Old Skool. Det vil du helt sikkert blive glad for, hvis terrænet skulle overraske dig.  Skulle regnvejret pludselig overraske dig, kan det også være en god idé at tage en paraply med, så du ikke ender med at blive helt gennemblødt.

 

Husk underholdning

Selvom det kan være nok så underholdende at sidde på et tæppe med vennerne og hygge, kan det også være rart med lidt afveksling end bare snak henover maden. Du kan eksempelvis tage nogle spil med, som I kan have det sjovt med. Der er blandt andet kongespillet, som mange elsker at spille, når solen står højt. Det kan også være et simpelt kortspil, som I kan benytte i løbet af jeres picnic. 


Spring over hvor gærdet er lavest

Selvom mange forbinder picnics med små sandwichs og pindemadder, som man har brugt en masse tid på i sit eget køkken, er det ikke sikkert, at der altid er tid til det. I stedet er det helt okay nogle gange at springe over, hvor gærdet er lavest og gøre det nemmere for sig selv. Hvorfor bruge tid i køkkenet, når du hurtigt kan komme ud i det gode vejr og nyde det med vennerne?

Med en hurtig søgning på ”takeaway København”, ”takeaway Horsens” eller en helt tredje by, kan du nemt bestille og få leveret lækker mad på ingen tid. Den løsning vil du helt sikkert blive glad for på dagen!


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×