Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

5 idéer til aktiviteter i din næste weekend

6. September 2017

SPONSORERET AF SANTANDER

Er du træt af aldrig at have noget at fortælle dine kollegaer, når I mødes mandag morgen og taler om den forgangne weekend? Så bør du læse med her, da vi har samlet en liste over fede aktiviteter, som du kan foretage dig i din kommende weekend.

Det er ikke alle aktiviteter, der er gratis, så hvis du har behov for at låne penge til det, så kontakt Santander Consumer Bank.

 

1. Dans

Denne idé kan lyde enorm banal. Men der findes mange forskellige typer af dans. Hvis du er i et forhold, så hiv fat i din partner og tag ham eller hende med til en salsatime eller på en salsaklub. I vil uden tvivl have det sjovt, også selv om ingen af jer er eksperter i at danse.

Hvis du er single, så kan du hive fat i nogle af dine bedste venner og tage ud for at danse med dem. Det er skægt og vil bringe jer tættere sammen.

 

2. Bowling

Dette er jo en klassiker. Vi har alle spillet, og der er næsten altid garanti for morskab i topklasse. Om du spiller med din partner, familie eller venner er sådan set lige meget. Spillet er for alle typer i alle aldre, så kridt bowlingskoene og kom afsted.

 

3. Oplev byen

Uanset hvor du bor, er der næsten altid en storby med lidt interessant kultur i nærheden. For eksempel kan sjællændere besøge Roskilde eller København. Er du bosiddende på Fyn, kan du tage et smut til H. C. Andersens by, Odense. Jyder kan køre til enten Aalborg eller Aarhus.

Dette er bare få eksempler, der findes mange andre spændende byer, og der ligger helt sikkert også én i nærheden af dig.

 

4. Picnic

Endnu en god idé til en hyggelig aktivitet er at tage på picnic med dine bekendte eller partner. Her kan det dog være smart at tjekke vejrudsigten, inden du begynder at samle folk sammen. Du er nemlig meget afhængig af vejret, men det er muligt at være heldig selv i september, så du kan få en hyggelig dag udendørs.

 

5. Teatret eller biografen

Vil du gerne ud og opleve noget, hvor du ikke skal forberede så meget planlægning som ved en picnic-tur eller sightseeing i en storby, så kan du også vælge at købe billetter til en forestilling.

Søg online efter noget du har lyst til at se. Det kan også være, at du eventuelt lige har set en spændende trailer for en film i biografen.

Et godt alternativ kan være at tage i teatret. Her får du en anderledes oplevelse, da du virkelig kan mærke tilstedeværelsen fra skuespillerne. Dette er en følelse, som mange teater-elskere holder meget af – måske du også vil elske det.

 

Denne artikel er sponsoreret af Santander, der hjælper mange danskere med forbrugslån.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×