Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

5 ting, der skal være styr på til en temafest

25. July 2017

Sponsoreret

Det bør ikke være nogen hemmelighed, at der er mange ting, du skal holde styr på, hvis du ønsker at afholde en god temafest. Derfor er det heller ikke noget, du skal forvente, du kan planlægge og satte i stand i løbet af et par timer – der skal bruges længere tid på planlægning end dét.

 

I denne artikel kommer du til at stifte bekendtskab med intet mindre end fem forskellige ting, som du skal sørge for at have styr på, hvis du ønsker at få succes med din temafest. Nogle af disse ting giver sig selv, mens andre er noget, som ikke alle får tænkt helt over inden festen er i gang.

 

1. Vælg et ordentligt og definitivt tema

Selvom det kan virke appellerende, at du blot vælger et bredt tema, så det er nemt at finde en udklædning, der går ind under dette tema, så kommer der ikke noget ud af det. Først og fremmest, så bliver temaet hurtigt for udtværet, mens det heller ikke just hjælper folk i retning af et mere specifikt kostume, hvorfor det bliver svært at holde temaet.

 

2. Du skal have styr på dit eget kostume

Temafesten bliver næppe en succes, hvis du ikke selv går helhjertet ind i valget af dit kostume. Det betyder også, at hvis det f.eks. kræver at du farver hår, så er det dét, du bør gøre. Du finder hårfarve her, hvis du har valgt at kostume, der kræver, at du farver dit hår for at kunne fuldende det valgte look – det kunne fx. være, du skulle være The Joker.

 

3. Vil du servere mad eller ej?

Du bør også vurdere, hvorvidt du ønsker at servere mad eller ej. Det er meget almindeligt, at der bliver serveret mad til større fester, hvorfor det er noget, du bør overveje meget nøje. Hvis det bliver aktuelt, så kan du blandt andet vælge at bestille maden via www.just-eat.dk, så du kan få det leveret direkte til adressen og ikke selv skal ud og hente.

 

4. Hvad er din plan i forhold til alkohol?

En fest kan sagtens afholdes uden alkohol, men der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at festen kun bliver meget sjovere af, at du sørger for, at der er godt med alkohol til alle gæster. Hvis det er noget, du skal stå for, så er det naturligvis vigtigt, at du sørger for, at der er noget for enhver smag – og ikke kun noget, du selv kan lide.

 

5. Skal du leje lokale eller har du plads derhjemme?

Det er også værd at overveje, om du skal leje lokaler eller du har mulighed for at afholde din fest derhjemme. Hvis du skal leje lokaler, så er det noget, der skal gøres i god tid, mens det også er en nødvendighed, at du sikre dig, at de reelt set er store nok til, at der kan findes plads til både borde til spisning, et mindre dansegulv og meget, meget andet.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×