Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Afslappet bar- og caféoplevelse i centrum af København

15. June 2018

Men for dig, som enten bor eller er på besøg i København, kan det være svært at finde gode steder til rimelige priser. Der er nemlig et kæmpe marked for både caféer, drinkssteder og barer, og i mylderet kan det virke nærmest umuligt at finde et sted, hvor kvalitet og betalelighed kan kombineres.

 

BAR50 ligger i hjertet af København

Men nu er der ingen grund til at lede længere. For helt centralt i København, tilknyttet det velkendte Danhostel, ligger BAR50. Dette er et sted, hvor man virkelig kan få lov til at mærke den københavnske stemning. Læs mere om deres bar og café.

BAR50 har lidt af det hele. Om dagen er den det perfekte sted at gå hen for at få lidt at spise eller lune sig på en varm kop kaffe. Om aftenen skifter stemningen, og glade mennesker strømmer til for at nyde noget koldt og lækkert at drikke.

 

Fordelene ved BAR50

Denne Danhostelbar er en designbar. Det vil sige, at der er stor fokus på indretning og atmosfære. Og dette er faktisk elementer, der kan være mindst lige så vigtige som mad og drikkevarer. Derudover er der hos BAR50 altid stor fokus på god betjening og service.

En anden fordel er den store variation i menukortet. Her behøver du ikke at frygte, at du ikke kan finde noget, som falder i din smag. Både når det kommer til mad, drikkevarer og desserter er der nok at tage af. Du kan derfor også sagtens tage familien med mindre børn med på besøg.

 

Hvad er der på menukortet

Hos BAR50 har man sat en ære i at sammensætte et menukort, der på én gang er genkendeligt, og som alligevel formår at overraske. For det første er der et fint udvalg af både øl og lækre drinks. Men der er også gode muligheder for dig, som ikke ønsker at drikke alkohol.

Med hensyn til mad, så er BAR50 kendt for sin lækre brunch. Men hyggelige snacks som nachos, panini og forskellige kager står også højt på listen. Menukortet varierer alt efter det tidspunkt, man vælger at besøge caféen på.

 

Hold dit arrangement hos BAR50

Ikke nok med at BAR50 hver dag åbner dørene for en masse spisende og drikkende gæster, så har de også mulighed for at lægge lokale til, når du skal holde din fest eller arrangement. Denne café og bar specialiserer sig nemlig i at være værter for selskaber.

Arrangementet kan afholdes præcis efter din egen smag. Der kan være gang i den, eller det kan være mere stille og roligt. Du kan også bestemme, om der skal serveres forfriskelser og eventuelt noget at spise. BAR50 sørger for det hele, og letter byrden for dig.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×