Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Cafeer med gratis wi-fi-internet i København

13. September 2017

Vi danskere er som bekendt utroligt afhængige af at være online hele tiden – både dag og nat – og også når vi er ude i byen, på restaurant eller på café. Det er da netop også derfor, at det er muligt at få gratis internetforbindelse de fleste steder, når man besøger de fleste danske storbyer. Tager man eksempelvis til hovedstaden, er der rig mulighed for at få adgang til gratis internet, og herudover vil man også ofte opleve, at nettet som regel er meget hurtigt og solidt, hvilket er meget vigtigt, når man skal surfe online. 

Det er desuden ikke udelukkende det traditionelle bredbånd, der er mulighed for at komme på i København, men herudover vil du også kunne få fibernet visse steder samt bredbånd gennem din specifikke kabel-tv-udbyder. 

Herudover kan man også kunne anvende mobilt bredbånd som backup, i og med at der her er placeret mange mastere rundt omkring, hvilket gør, at der aldrig vil blive overbooket – kik på denne side for et samlet overblik og prissammenligning på mobilt bredbånd. 

 

Gode steder i centrum 

Er du i København og har brug for gratis wi-fi, kan du bl.a. vælge at besøge Bastard Café, der er placeret i Rådhusstræde 13 i hjertet af Indre By. Foruden gratis adgang til internettet finder du desuden her et stort udvalg af lækker mad samt en masse forskellige brætspil. Herudover kan du også vælge at besøge Torvehallerne, hvor du finder en masse forskellige madboder osv. 

Torvehallerne ligger på Frederiksborggade 21, og du får også her gratis adgang til wi-fi på den østlige side af markedet. Såfremt vejret er godt, og du ønsker at sidde udenfor med din computer eller tablet, mens du surfer på nettet, kan du også vælge at tage til Kongens Have, der ligger i Gothersgade, hvor det også er muligt at finde den hyggeliste café. 

Sid her og nyd en kop kaffe og det gode vejr, mens du arbejder på din computer med solidt og godt internet.

 

Det hippe sted og det rolige sted at surfe 

Det mest hippe sted netop nu i København er uden tvivl Mikkeller Bar, hvor du finder et bredt og spændende udvalg af flere hundrede forskellige øl fra hele verden. Baren er placeret i Viktoriagade 8 på Vesterbro, og her har du ligeledes mulighed for at få gratis adgang til internettet, så du kan skype med dine venner og vise dem din nye yndlingsøl.

Har du brug for et sted, der er lidt mere stille og roligt, hvor du kan komme og skrive en vigtig opgave, eller hvor du blot kan få bugt med nogle af alle de mange mails, der ligger og flyder på din computer, er Paludan Bogcafé det oplagte valg.

Adressen er Fiolstræde 10-12 lige midt i Indre By, og du møder her en rolig og afslappende atmosfære, lige så snart du træder ind ad døren, hvilket gør, at det er det oplagte sted til enten at læse eller arbejde.

 

Sådan løber du aldrig tør for strøm
Med gratis WI-FI behøver du blot at sørge for, at du ikke løber tør for strøm. Når du er på farten er det jo ikke altid let at finde et strømudtag, og særligt på restauranter og cafeer kan det være et problem. Så snart man er online og surfer, så bruges der en del batteri, og så er det en god ide at have en power bank med, som kan give nogle ekstra opladninger på batteriet. Du finder et godt udvalg af power banks hos Friluftsland.dk, som er eksperter i alt til friluftsudstyr.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×