Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

De 5 mest populære madtrends

13. June 2019

Keto

Keto-kuren, som der har været meget omtale af i 2018 og begyndelsen af 2019, har fokus på et low carb-indtag. Under kuren spiser man så få kulhydrater, at kroppen begynder at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater. Det gør det nemmere for kroppen at kunne forbrænde fedt generelt, mere udholdenhed og det reducerer mavefedtet. Til gengæld har kuren også nogle ulemper, såsom blodsukkerdyk og en ånde, der kan komme til at lugte af acetone. Kuren har både fået positiv og negativ omtale, og du må derfor selv bedømme, om det er en kur, der passer til dig eller ej. Det kan måske være svært for dig at finde ud af hvordan du skal handle ind til din Keto-kur, men her kan bl.a. en Føtex tilbudsavis hjælpe dig til at få overblikket over varerne, inden du går ud i butikken og køber dem.

Tang

I flere år har mange været vilde med sushi, hvor tang ofte er en del af en sushirulle. Tang kommer dog mere og mere ind i de danske restauranter og hjem uden at være en del af sushirullen. Tang indeholder samtidig få kalorier og er derfor ideelt til dem, der foretrækker sund mad og måske gerne vil gå ned i vægt.

Bæredygtig mad

Bæredygtighed er et af de mest brugte ord for tiden og med god grund. Det skal være bæredygtigt at spise mad, hvilket både gælder selve indholdet af det, vi indtager, og hvad det er pakket ind i og hvordan. Plantebaseret mad er vejen frem, hvis du vil spise bæredygtig mad. Flere fødevarefabrikanter finder alternativer til plastemballage, og i flere kunder tager i højere grad deres egne poser eller tasker med, når de handler, for at spare på plastikken. Derudover kan du f.eks. finde en Lidl avis online, frem for at tage Lidl tilbudsaviser i papirform i butikken. På den måde bidrager du også til at spare på papiret, hvis tilbudsaviserne kun kommer online i stedet for i papirform.

Probiotika til at forbedre tarmsystemet

Udover at kunne forbedre tarmfloraen, styrker Probiotika også immunforsvaret og gør huden smukkere. Probiotika finder du bl.a. i sunde drikke som Kombucha og kosttilskud, men du finder dem også i müslien til din morgenmad, barer, havregrød og suppen til aftensmaden.

Vegansk is

Uanset om du er veganer eller ej, vil du kunne hoppe på bølgen med sunde, veganske is, der er baseret på alt lige fra banan til avocado, kokosvand og tahin. Efterspørgslen på sundere, veganske is er så stor, at der fortsat vil komme flere smagsvarianter. De nye smagsvarianter stiller samtidig sulten efter noget nyt og anderledes, frem for den gode gamle vanilje- eller chokoladeis. Nogle af de nyere is-varianter vil dog have de klassiske smage, som vi kender til, men indeholder færre kalorier og flere proteiner.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×