Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

De mest Instagramværdige spisesteder i København

7. February 2018

Du kender måske allerede til de forskellige budgetvenlige spisesteder i København, men hvis du er en rigtig Instagramnørd, kan det også være fordelagtigt at vide, hvor de pæneste spisesteder befinder sig. Det handler dog ikke blot om caféens eller restaurantens udseende udenpå og indvendigt, men også på selve madens udseende. Hvis man er en haj til Instagram, vil man vide, at man kun tager billeder af mad, der ser pæn ud. Den pæne mad skal samtidig gerne harmonere med omgivelserne, hvor noget som et pænt bord og pæne stole kan være afgørende for billedets æstetik og likes på Instagram.

  1. 1.       Atelier September

Caféen Atelier September er kendt for sin Instagramvenlige frokost i form af pæne avokadomadder, salater og smørrebrød. Ikke nok med at maden er pæn, så har Atelier September også et fint marmorbord indendørs, som passer perfekt som baggrund for maden, man tager billeder af. Det er en lille hyggelig café i ægte københavnerstil, som også vil være et oplagt sted til dating. Det kan dog være en god idé, at bestille bord på forhånd, da der hurtigt kan være pladsmangel grundet det lille areal.

  1. 2.       Leckerbaer

Når frokosten er klaret og lækkersulten har sat ind, kan du smutte på den fine kagebutik Leckerbaer, som udelukkende laver forskellige farverige småkager, der har mange former og smage at vælge imellem. De er kendt for 8 forskellige specifikke småkager, men laver også sommetider nye slags. Kagerne er lavet med omhu og med omtanke på en kombination af udseende og smag. De vil derfor lige være oplagt til det perfekte billede til Instagram.

  1. 3.       Sonny

Hvis du allerede følger nogle af de danske modebloggere, vil du vide, at Sonny er et af deres yndlingssteder, at få en kop kaffe, en ’Sonny salad’ eller en croissant. Sonny er perfekt at være om sommeren, hvis man gerne vil tage billeder af maden, da deres udendørsborde har en rund marmorplade med messingkant.

  1. 4.       La Glace

Konditoriet La Glace er kendt for sine meget fine kager, som også ligger prismæssigt derefter. Det er dog værd, at tage et kig derind og prøve et stykke af deres mange kager sammen med en varm kop kaffe eller kakao. Stemningen derinde minder om din mormors eller oldemors tid, hvor der ikke er gået på kompromis med stil og elegance. Selv kagerne er skåret knivskarpt, så der ikke er en fejl at finde.

  1. 5.       Munchies

Munchies laver lækre isdesserter, men det er mest udseendet på desserterne, som de er kendt for. De bliver nemlig serveret i en bobbelvaffel og en masse topping, som man selv kan vælge imellem. Du kan f.eks. få en is med fintskåret jordbær, kitkatbarer, skumfiduser og chokoladesauce. Hos Munchies er det selve isdessertens unikke udseende og æstetik, der er i fokus, og den vil være oplagt at tage billeder af til Instagram.

  1. 6.       Beau Marché café a vins

Endnu et sted, hvor mange modebloggere kommer, er den franske café Beau Marché café a vins. Caféen har de fine runde marmorborde med messingkant og stole med fine mønstre i træ udenfor, som er indrettet i ægte pariserstil. Det er det perfekte sted, at slå sig ned om sommeren med en kop kaffe og en croissant, og gør sig derved æstetisk værdi til et godt Instagrambillede. 


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×