Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Den perfekte gave til en foodie

19. April 2018

Kender du en foodie, der har fødselsdag lige om lidt? Eller måske er der en konfirmand eller kommende student, der kunne have glæde af en vaskeægte foodie-gave? Det kunne også være, at du bare mangler en god gave til en, der mangler de essentielle redskaber, hvis gavemodtageren er én, der står og skal til at flytte hjemmefra. Eller måske ved du, at din veninde har en gammel brødrister, der godt kunne blive erstattet af en ny. Her får du vores bud på den gode gave til en foodie, der enten mangler det hele eller har alt.

Køkkenudstyr

En ægte foodie må have det nødvendige køkkenudstyr og maskiner til at kunne lave den mad eller bage de kager og brød, man har lyst til. En god og pæn blender er eksempelvis uundværlig til den, der elsker at lave smoothies til morgenmad og mellemmåltiderne. Juiceentusiasten vil også få brug for den bedste juicer der findes, hvor entusiasten kan eksperimentere med forskellige slags eksotiske juice, f.eks. én med gulerod, æble og ingefær, der ikke ligner den samme gamle æble- eller appelsinjuice, man kan købe nede i den lokale Netto. Derudover vil en god gave være et vaffeljern, da trenden med sunde vafler med f.eks. chiafrø eller spinat er på sit højeste lige for tiden. Vaffeljernet kan dog også bare bruges til den lækre søndagsbrunch med søde vafler. Hvis gaven er henvendt til den der elsker at lave mad, men ikke vil bruge tid på det, er en god røremaskine et must. Røremaskinen kan bl.a. ælte dejen, når man bager boller eller franskbrød, men den kan også røre blandingen til frikadeller, bøffer eller andet til aftensmaden. Her kan det være en god idé, at undersøge på forhånd, hvilke røremaskiner der er bedst i test, da disse kan være ret dyre. Til den der elsker is, kan det være oplagt at købe en ismaskine, hvor man kan eksperimentere med forskellig slags is eller bare lave lige præcis den is man elsker. Led efter den ismaskine, der larmer mindst, fylder mindst og samtidig ser pæn ud.

Madlavningskursus

Til den foodie, der har alt køkkengrejet i forvejen, kan den bedste gave være et madkursus. Man kan både finde kurser til den, der elsker at bage og den, der bare elsker at lave mad. Der er både flødebollekurser, kurser til bagning af brød, kurser med ’bøf og bajere’ og macaronkurser til frankofilerne. Madkurserne kan også være en god gaveidé, hvis man ikke lige ved, hvad man ellers skal give, da madkurserne er en god blanding af, at skulle lære noget om mad, men også at få en god oplevelse. Man kan eventuelt gøre madkurset til en fælles oplevelse for familien, vennerne eller kæresteparret. Et madkursus kan også bruges som del af en god date, hvis man gerne vil have en anderledes og sjov oplevelse sammen, i stedet for at tage den nemme løsning med en tur på café eller i biografen. Madkurset kan dog også være oplagt i forbindelse med en anderledes oplevelse med veninderne. Læs mere  


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×