Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Der skal et godt fundament til en god aften

7. July 2017

Når du invitere veninderne hjem på besøg, så er der nogen ting der skal være på plads for at i får en god aften. Det kalder vi her for et fundament for en god aften. Vi kigger her nærmere på de 3 ting vi mener der skal være på plads for at det hyggeligt.

Maden skal være lige i skabet

Sushi er populært som aldrig før, så her kan du med sikkerhed vinde en masse point, det der dog er vigtigt er, at sikre dig at alle veninderne rent faktisk spiser fisk, og kan lide sushi. Laver eller køber man sushi uden nogen backup, så er det en stemningsdræber, hvis der skulle være nogen der ikke kan lide det.

Hvis du springer sushi’en over, så bør du overveje Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum som forret. Det er simpelthen bare så lækkert, og det er de færreste der ikke spiser det. Hvis du ikke ved hvad Carpaccio er, så kommer her en hurtigt forklaring.

Carpaccio’en er råt oksekød skåret i meget tyndskiver, således at det bliver meget delikat. Ofte er det let røget, og er faktisk altid vendt i olivenolie og citronsaft. Hvis man er lidt kreativ, så gør ligesom Italienerne og servér det på et stykke ristet brød, som måske er ristet i olivenolie krydret med hvidløg.

Rød, hvid eller rose?

Der er intet der dræber stemningen som en dårlige rødvin eller hvidvin, derfor er det vigtigt du har styr på detaljerne med vinen. Tøserne elsker altid en god Verdi, det er derfor oplagt at bruge den som velkomst drik. Verdi’en er sten sikkert for sød til forret og hovedret, men er som sagt ideel til velkomstdrink.

Skal det være alkoholfrit, og er man ikke til de sukkertunge sodavand, så kan man lave en rigtig lækker jordbær drik, ved at mixe dansk vand med citrus, og jordbærsaftvand. Det er ikke meget saftevand der i, bare en lille smule. Hælder man den så op i et flot glas og servere den iskold, så er det en sikker vinder!

Kjoler og stiletter

Det jo næsten en selvfølge når tøserne skal i byen- tøjet skal være i orden. Men hvad gør man hvis skabet ikke lige rummer flotte kjoler? Specielt med fokus på økonomien kan det være svært at finde noget man kan bruge, heldigvis er der mange netbutikker der tilbyder billige festkjoler og stiletter.

Er du bare helt tom for ideer til tøjet, så slå dig sammen med veninderne, der er nemlig ofte et overset potentiale i de andres skab. Den kjole de andre kan være trætte af, kan være den der bære dig gennem den skønneste aften.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×