Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Det er hele oplevelsen der gør indtryk når du er ude at spise

24. January 2017

Elsker du køkkenlivet med at lave mad og stå i dit rustikke køkken med masser af nipsting og unika brugskunst hængende? Eller er du mere til at tage ud og spise? Nogen foretrækker at lade køkkenet være et sted hvor man blot spiser, mens andre går meget op i at indrette det hyggeligt og spændende med unika keramik og brugskunst. Det er lidt det samme rundt omkring på restauranterne, hvor du nogle steder kan få den samme følelse af at det er et hipt sted med keramik og lanterner. Det er jo ofte indretningen der skaber stemningen og derfor er med til at gøre at du kommer tilbage til det samme sted igen og igen.

Det skulle selvfølgelig også gerne være maden der er den afgørende faktor for om restauranten er et sted du vil besøge igen, men alting spiller ind når man er ude at spise. Det kan være at man har fået det lækreste måltid mad, men servicen simpelthen har været så ringe at man beslutter at skrive det i en anmeldelse på Mangospot.dk eller sin egen blog. Ikke fordi vi alle sammen er madanmeldere af profession, men vi har jo alle sammen nogle standarder, som vi forventer at oplevelsen lever op til. Det er en oplevelse man køber når man er ude at spise. Ikke bare mad, ikke bare service og ikke bare indretning, men hele pakken.

Hvis du er veganer og er ude og spise med vennerne og I tager ind et sted hvor der hænger dyrehoveder og geværer på væggen, så kan det jo godt være at du mister appetitten uden at det er nogens skyld. Så det er ikke alt brugskunst der er værd at investere i. Heldigvis findes der også mere unikke slags nips til hjemmet som ikke ødelægger appetitten og som du kan peppe dit interiør op med.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×