Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Dress up til fest med god samvittighed

20. December 2016

Er I et par der skal til julefrokost eller en anden større fest og det skal være rigtig festligt, så kan det være fornuftigt at bruge noget tid på at gør mere ud af jeres fremtoning.

Måske er det en reunion for klassen i skal til og I vil gerne se ud næsten som I gjorde den gang.

Dengang, hvor han var nybarberet og ikke havde groet sig et ordenligt skæg og dengang hvor hun var ung og sprød og formerne sad hvor de skulle.

Måske har I lige fået en lille ny, som giver jer søvnløse nætter og rynker i panden, så I ser kronisk trætte ud? Der er en løsning i begge tilfælde på den udfordring.

Til ham er der muligheden for at få sit unge look igen på Made4men. Her kan du få barbermaskiner, som trimmer alt fra den voldsomme skægvækst til hår på resten af kroppen. Du kan se udvalget her: Made4Men og se om der ikke skulle være en barbermaskine, der passer til lige netop dit behov.

Selvom han måske tidligere har brugt en skraber, så er det nu næsten det samme med de tætbarberende trimmere og barbermaskiner der findes. Det er også hurtigere, og så sparer du alt det barberskum, som du ellers ville bruge.

Til hende er der mulighed for at få fjernet rynkerne og give læberne fylde igen med en læbeforstørrelse. Et simpelt skud med restylane fra Cerix og så ser du ligeså frisk ud, som da du var ung og ingen kan se at din baby giver dig grå hår i hovedet. Der er ikke tale om at dine læber skal fylde hele ansigtet, så du ligner én der er faldet forover på cyklen og er landet lige på ansigtet. De fyldige læber skal matche ansigtets proportioner og ikke komme til at se unaturligt ud. Næsten alle de kendte får på et eller andet tidspunkt foretaget en form for foryngrende behandlinger. Derfor ser de altid godt ud, så længe det er noget der ser naturligt ud til dem. Du kan komme til at se ligeså godt ud som de kendte med en lille behandling.

Det har altid været menneskets ønske at opnå evig ungdom. Nu kan I opnå det for en periode og føle jer unge igen, mens jeres babysitter passer den lille derhjemme.

Hvordan sikrer I jer så at I kan være trygge ved at den lille har det godt i hjemmet og sover godt?

Babyer har behov for masser af søvn, gerne 10-14 timer om dagen. Men trods masser af søvnbehov kan de sagtens vågne ofte om natten. Det kan blandt andet være hvis de har vokseværk eller hvis de er ved at få tænder. Hvis ikke de føler sig trygge vil de skrige og har svært ved at blive trøstet. Derfor er det en god ide at de føler sig godt tilpas i deres seng om natten. Her er en tyngdepose en rigtig god løsning. Med en tyngdepose, som du kan finde her: Tyngdeposen slipper I for at baby vågner om natten og I kan trygt feste videre, mens babysitteren slapper af i sofaen derhjemme.

I skal ikke være bange for at baby savner jer når I er væk. Det handler blot om tryghed og det kan en babysitter og en tyngdepose godt klare i de par timer I er væk.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×