Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Drik dine grøntsager som smoothies

15. April 2019

Synes du også, det kan være svært at spise nok grøntsager? Så er du langt fra den eneste. I en travl hverdag kan det være en udfordring at gøre grøntsagerne til en del af menuen. Der findes en løsning, hvor hele familien kan være med. Og svaret er smoothies. I en smoothie kan du blende alle grøntsager, og du har mulighed for at variere i smag. Du når altså aldrig at blive træt af dem.

Afhængig af de grøntsager, du putter i, vil din smoothie få forskellig farve. Farven i sig selv kan være inspirerende og give lyst til at drikke den.

Derfor er en smoothie en god løsning

Som du måske allerede har fået en fornemmelse af, gemmer smoothies på flere fordele. Den største fordel er, at du kan lave en smoothie af netop de grøntsager, du elsker. Du kan både lave grønne smoothies, gule eller røde. En ’greenie’, som de bliver kaldt, er en grøn smoothie, som udelukkende består af grøntsager. Det kan være spinat, grønkål eller broccoli, som er de grundlæggende elementer. Æbler eller bananer kan tilføjes for mere sødme.

Med en smoothie, der består af grøntsager, får du et spark med god energi. Tilføjer du vand i stedet for juice eller lignende, får du automatisk en masse væske. Desuden tænker du ikke på, at du skal igennem en halv tallerken rene grøntsager. Det er langt nemmere at drikke end at spise hver for sig. Du kan nemt tage din smoothie med, når du er på tur. Og du kan lave til et par dage ad gangen.

Den nemme løsning som morgenmad

Hvis du laver din smoothie lidt tykkere, kan du hælde den i en skål og spise som en slags grød. Havregryn, mandler og lidt frugt er hertil den perfekte topping. Sæt dig udenfor ved dit havebord på din altan eller terrasse, og nyd morgensolen. Med et skud D-vitamin fra solen og en sund morgenmad får du en solid start på dagen.

Har du ikke et havebord, bør du snart se efter et, som du kan nyde sommerens måltider ved. Hos denne leverandør finder du et stort udvalg af haveborde, som kan passe til enhver smag. Her kan du sætte hele familien sammen, og I kan nyde de sunde smoothies i de flotte farver. Har du kun tid til at nyde din terrasse i weekenderne, kan du nemt hælde din smoothie i en drikkedunk og tage med på arbejde.

Alle kan være med – også børnene

Når du skal lave en smoothie kræver det minimalt udstyr. Det eneste, du skal bruge, er en blender. Alternativet er en stavblender. En smoothie kan altså laves i langt de fleste køkkener. En smoothie på grøntsager er klart at anbefale til morgenmad eller en eftermiddagssnack.  

Har du børn, kan en smoothie til morgen være en god idé. Det er en nem måde, hvorpå dine børn spiser flere grøntsager. Hvis de selv er med til at lave den, finder de den garanteret mere spændende. Du kan også lade børnene vælge elementerne i dagens smoothie og lade dem eksperimentere. Synes dine børn, at smoothien bliver lidt for bitter, kan du hælde lidt honning eller vaniljepulver i. En smoothie er langt fra så omfattende eller krævende i elementer, som mange måske går og tror. 


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×