Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Et studiejob inden for restaurationsbranchen?

29. December 2016

Det er muligvis det mest oplagte valg som studerende, at søge et studiejob hos restauranter eller caféer som f.eks. tjener, bartender eller køkkenmedhjælper. For foruden lidt ekstra penge på kontoen kan man så nyde godt af gode fester, dejlig mad og interessante kollegaer, hvilket de fleste unge og studerende vil værdsætte.

Vil du være bartender?

At være bartender er noget som de fleste helt voksne ikke stræber efter, hvorfor der er plads til unge og studerende til at optage mange af disse stillinger. Det skal dog tilføjes, at jobbet som bartender, af åbenlyse årsager, er meget populære jobs for unge og studerende, hvorfor der alligevel er lidt konkurrence. Men det kan lade sig gøre. Specielt hvis du har en portion karisma og kan blande en god cocktail. Lønnen er ofte ikke noget at råbe hurra for, men til gengæld kan du mange steder se frem til gode drikkepenge og masser af beundrere.

Er du den perfekte tjener?

Et studiejob som tjener på en restaurant eller café er ofte bedre betalt end et bartenderjob og så er arbejdstiderne ofte også bedre. Videre vil nogen argumentere for, at arbejdsmiljøet generelt set også er bedre. Til gengæld må du stille dig tilfreds med en smule mindre beundrere end bartenderen kan glæde sig over. En anden god ting ved at studiejobbe som tjener er at der er mange restauranter m.v. der har brug for gode tjenere og konkurrencen er ikke helt så stor som ved bartenderjobbet.

Vil du hellere være køkkenhjælper?

Mangospot sætter her fokus på en sag relateret til vores fokus på mad og drikke. Nemlig personerne bag skærebrættet, baren og tjenerskjorten. Med andre på fokus på studiejob i restaurationsbranchen. Det er muligvis det mest oplagte valg som studerende, at søge et studiejob hos restauranter eller caféer som f.eks. tjener, bartender eller køkkenmedhjælper. For foruden lidt ekstra penge på kontoen kan man så nyde godt af gode fester, dejlig mad og interessante kollegaer, hvilket de fleste unge og studerende vil værdsætte.

Ok, nu er du informeret. Lige meget hvad dit valg falder på, så kan du forsætte via disse links:

-Ledige jobs hos Jensens Bøfhus

-Sådan bliver du bartender


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×