Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Få et par gode råd

20. December 2016

Hvis du er på vej ind i detailbranchen, er der mange muligheder og mange forskellige stillinger du kan have, men du vil næsten altid støde på at skulle have med regnskabssystemer at gøre. Det kan være både ved lageroptælling, den daglige drift og kasseopgørelse og selvfølgelig også ved lønberegning. I branchen hvor regnskabsmoduler og økonomisystemer holder det hele sammen, så vil du møde mange forskellige systemer undervejs. Et af de større systemer, der findes i detailbranchen, er Visma business, som blandt andet tilbydes support af iAdvice. De laver kundetilpassede økonomisystemer og har mange store referencer, som blandt andet Bahne, Interflora, WhiteAway og Det Kongelige Bibliotek. Du kan læse mere om programmet på deres hjemmeside her. Måske har du selv en forretning eller en virksomhed, som er ved at vokse sig så stor at det vil give mening at få mere styr på økonomisystemerne, så din revisor ikke får grå hår i hovedet.

Det sker en gang imellem at mennesker går hen og bliver gamle og må sige farvel til denne verden. Nogle gange kommer det som en overraskelse, andre gange er det forventet. Men uanset hvad er det lige svært at komme igennem det. Ofte efterlader disse mennesker sig et bo, som det var i øjeblikket de sagde farvel. Det kan virke meget uoverskueligt at skulle tage stilling til hvad man skal gøre ved alt det som boet indeholder, hvis man ikke selv er knyttet til det. Samtidig har du måske fuldtidsjob og et liv ved siden af, som også skal løbe rundt. Derfor kan det være en meget fornuftig grund til at hyre en bobestyrer, som tager sig af dødsboet og alle de formaliteter der skal håndteres. Hvis du får hjælp til dødsboskifte får du samtidig også støtte i en hård tid, så du kan fokusere på at håndtere den mentale påvirkning du går igennem i sådan en situation. Hviid Advokaters Bobestyrer Advokat er altid klar til at hjælpe dig i den anstrengende situation. Få en uforpligtende samtale og få ro på situationen, som kan virke meget overvældende, hvis det er første gang du prøver det.

Hvis der er arv i boet skal du være særligt opmærksom på om du skal af med en masse penge i skat eller ikke kan blive tilkendt kontanthjælp mere, hvis du pludselig bliver velbeslået. Derfor vil det være en rigtig god ide at tale med din A-kasse om situationen, for at finde ud af hvor du står, hvis det skulle ske. Måske kan det også have indflydelse på din SU. Hvis ikke du har en A-kasse allerede, så er det en god ide at finde en snart, så du også er sikret dagpenge i tilfælde af at der ikke venter et job efter uddannelsen. Du kan finde en komplet oversigt over billige A-kasser her. Samtidig er det også en god guide til at vælge den rette A-kasse i forhold til den branche du er på vej ind i. Det er ikke altid den billigste A-kasse der passer til din branche, men til gengæld er den branchespecificerede A-kasse meget bedre til at håndtere forespørgsler der er meget specifikke for branchen, hvilket de andre A-kasser ikke kan. Prøv derfor altid at søge den bedste og billigste A-kasse inden for din branche.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×