Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Få råd til flere aftener ude

20. December 2016

Lej en cykel og slip for parkeringsbøder

Bor du i en lejlighed i centrum af København, så skal du være opmærksom på at det kan være meget besværligt og omkostningsfuldt at have bil. Derfor bør du overveje om du skal anskaffe dig en cykel eller to eller du blot vil lade dig styre og transporteres af den offentlige trafik. Måske bruger du ikke en cykel så meget at du gider investere i en og samtidig er det også rimelig kedeligt at skulle vedligeholde en cykel man ikke bruger så meget. Så er det lige før det bedre kan betale sig at købe en ny cykel hvert år. En anden mulighed er at du kan leje din cykel hos donkey.bike. Der findes efterhånden en del cykeludlejningssteder, både private og statsfinansierede. Det er efterhånden ved at være et meget udbredt koncept i at man kan leje en cykel. Oftest er det dog turister der benytter sig af konceptet som kaldes rent a bike Copenhagen. Fordelen ved donkey.bike er dog at du ikke behøver at finde et bestemt sted at parkere cyklen og du kan låse den op bare ved hjælp af telefonen. Du bestemmer selv hvor lang lejeperiode du vil have den. Så tag ud og udforsk byen på din nye cykel hver dag.

Undgå fugt i fundamentet med dette trick

Skal du ikke bo i centrum af byen, men vil hellere have lidt højt til loftet og frisk luft og natur, så kan du bygge dit eget hjem. Når du bygger dit eget hus er det meget vigtigt at du får sikret dig mod fugt i fundamentet. Det værste der kan ske for en husejer er netop at der kommer fugt i fundamentet, da huset vil få skimmelsvamp eller slå revner og det i sidste ende skal rives ned igen for at bygge et nyt fundament. Netop i et land som Danmark, hvor det regner det meste af året og der er ret fladt, så vandet er lang tid om at sive væk, er det vigtigt at have nogle dræn der kan lede vandet i den rette retning. Derfor bør du undersøge hvor meget det koster med et omfangsdræn og hvad der ellers skal til for at hindre fugtskader. Du kan læse meget mere om dette på bygoghjem.dk

Til tider kan du spare penge på at installere drænrør, hvis du selv står for det meste af graveriet. Kig ind på siden og find ud af hvor meget du kan spare.

Køb hus via købsmægleren og spar boligadvokaten.

Hvis du skal til at købe hus og du ikke er helt trygt ved situationen, eller ikke kender til alle de papirer og vurderinger der skal foretages, så er det en god ide at have en købsmægler med sig. En købsmægler har styr på formaliteterne og kan forhandle sig frem til at købe det hus du ønsker, til den bedste pris. Du sparer også boligadvokaten, da købsmægleren foretager de samme opgaver. Samtidig kan en købsmægler også hjælpe med at få en vurdering hjem på huset, som skal bruges til realkreditlånet. Hos koebsmaeglerne.dk bliver du vejledt gennem alle huskøbets faser og får hjælp til at udfærdige de dokumenter der følger med ved et huskøb. Bliv godt klædt på til at købe dit kommende hus. Stress ikke over hvordan du skal komme igennem huskøbet, men læg trygt alt ansvaret over i købsmæglerens hænder og få ro i sjælen.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×