Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Få styr på hverdagen med sund kost og god søvn

2. May 2018

Som de fleste nok er klar over, så er den kost, vi spiser, i høj grad med til at påvirke både vores mentale og fysiske sundhed. Kosten er noget af det allervigtigste, når vores kroppe skal fungere optimalt, og spiser vi forkert, så kan dette have store helbredsmæssige konsekvenser. Hvad mange derimod ikke tænker over er, at den måde, vi sover på, også spiller en stor rolle for vores sundhed. Sover du i eks. en kontinentalseng hver nat, får din krop god mulighed for at restituere, og du får mere energi og overskud til alle hverdagens udfordringer og problemer.

Den menneskelige krop påvirkes utroligt meget af det søvnmønster, den udsættes for, og bliver dette mønster forstyrret, så kan det give store problemer. Eks. har forskere fundet ud af, at antallet af mennesker, som oplever hjerteproblemer, stiger, når vi sætter uret en time frem ved skiftet til sommertid. En sund krop kræver således den rette mængde søvn for at kunne fungere til dens fulde potentiale, og sover du i eks. en kontinentalseng, er du godt på vej til en sund sjæl i et velfungerende legeme!

Vælg den rigtige seng

For at få den bedst mulige søvn, er det vigtigt, at man vælger sin seng med omhu. Nogle mennesker er så heldigt indrettet, at de ville kunne falde i søvn på en sten, hvis det skulle være, men dette er ikke ensbetydende med, at søvnen bliver god. Forkerte ligge- og siddestillinger kan være medvirkende faktorer ved mange fysiske skavanker, og søvnen har derfor stor indvirkning på vores hverdag. Kontinentalsengen er en meget populær sengetype af netop denne årsag, og den anbefales ofte til mennesker med rygproblemer, da dens ergonomiske opbygning fordrer gode liggestillinger.

En kontinentalseng er opbygget i flere lag og er forskellig fra andre senge i det, at den ikke har en lamelbund, som vi kender det fra mere traditionelle sengetyper. En kontinentalseng er således opbygget af hhv. en boxmadras, en springmadras samt en komfortabel topmadras. Boxmadrassen udgør bunden af sengen, mens springmadrassen fungerer som et absorberende mellemlag, og topmadrassen øger komforten. Kontinentalsenge er ofte en smule højere end almindelige senge, hvilke for mange er en fordel, da de derfor er en smule nemmere at rejse sig fra, når man skal op om morgenen.

En kontinentalseng giver fornyet energi

En god nats søvn giver dig masser af energi, og en kontinentalseng er en fremragende facilitator for dette. Har du besluttet dig for at købe en seng af denne type, anbefales det dog, at du kigger rundt på nettet for at finde en seng, der passer til lige netop dig. Der findes mange forskellige kontinentalsenge på markedet, og det kan derfor være en god idé at kigge på eks. anmeldelser og købeguides, før du tager din endelige beslutning. Ikke alle senge er skabt lige, og det er en god idé at være informeret, før du investerer i en seng, som skal være grundlaget for din gode hverdag mange år ud i fremtiden!


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×