Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Find den rette kjole til byturen

2. May 2017

Vi har tidligere skrevet om makeup til byturen, nu kommer tiden til at finde den rette kjole.

En festkjole kan være mange ting, da disse bruges til mange forskellige lejligheder - en festlig bytur med veninderne, familiesammenkomst, firmafest eller noget helt fjerde. Det er vigtigt, at du finder en kjole, du føler dig godt tilpas i, men som også passer til din personlige stil og smag.
Der findes mange forskellige typer kjoler, og det kan være en jungle at bevæge sig rundt i, hvis ikke man ved, hvad man er på udkig efter. Det er vigtigt at finde den type kjole der passer til din kropsform, så du kan føle dig godt tilpas, det er nemlig afgørende for din personlige udstråling.

Start med at spørge dig selv, om kjolen også skal kunne bruges til andet end fest og farver? Er du på udkig efter en kjole, der både kan bruges til fest og på kontoret, skal du holde øje med kjoler der nemt kan piftes op med de rette accessoires, når du skal i byen. På denne måde får du nemt og hurtigt et mere glamourøst udtryk. På den anden side, kan kjolen også fungere til hverdag og på arbejdet, med en cardigan til at dække skuldre og et par afdæmpede sko. Du kan selvfølgelig også gå all-in og finde den ultimative festkjole, med pailletter, print eller glimmer.

Ved du, hvilken kropsfacon du har?
Det er også vigtigt, at du ved hvilken pasform der passer til dig og din kropstype – specielt hvis du handler på nettet, hvor du ikke har samme mulighed for at prøve tøjet på, som i fysiske butikker. Hvis du er bevidst om din egen kropsform, bliver sandsynligheden for at skulle sende din vare retur meget mindre. Læs videre hvor vi guider dig til den rigtige kjole alt afhængig af, hvilken kropsfacon du har. Tommelfingerreglen er dog, at din kjole ikke må gemme din figur, den skal derimod fremhæve din facon.

Æblefacon
Hvis du har store bryster, brede skuldre og tendens til mave, men er smal om hofter og bagdel, er du kendetegnet som æblefacon. Her skal du lede efter kjoler, der får din krop til at se harmonisk ud. En af dine ulemper kan være, at din mave er i vejen og dine bryster kan virke overvældende. Derfor skal du vælge en kjole, der sidder til på overkroppen og har et skørt med en A-facon, der giver fylde til din underdel. På denne måde får din krop balance, og ser mere harmonisk ud.

Pærefacon
Du har en stor bagdel, store lår og en lille overkrop. Derfor er det vigtigt at finde en kjole, der trækker opmærksomhed op mod din slanke overkrop. Du skal altså på udkig efter en kjole, der sidder tæt til, og den må gerne være ærmeløs eller stropløs. Endnu bedre er, hvis du kan finde en kjole med pynt som for eksempel pailletter eller broderier, der leder øjnene opad.

Lige op og ned
Du er aflang og slank, og har måske ikke særlig mange kurver. Derfor skal du på udkig efter en kjole der fremhæver den smule talje, du måtte have. En enkelt kjole der sidder tæt på kroppen, gerne i let stof vil klæde dig utrolig godt. En V-formet halsudskæring, nedringet ryg eller en høj slids, vil få din krop til at se mere kurvet ud. Du kan også vælge en balkjole med et skørt i A-form.

Timeglasfacon
Den klassiske kvindelige facon med bryster, bag og smal talje. Hvis du besidder timeglasfaconen, skal du lede efter en kjole, der følger din figur og sidder tæt omkring din talje. Næsten alle typer kjoler vil komplimentere din krop, men undgå dog kjoler der hænger løst fra bryst til hofte, da det vil få dig til at se stor ud.

Det er altså utrolig vigtigt at du er bevidst om, hvilken kropsfacon du har, så du kan finde en kjole, der komplimenterer din krop på bedst mulig vis. For at få den rette personlige udstråling, skal kjolen være komfortabel og du skal føle, at du ligner en million. Du kan gå på kjolejagt i et væld af forskellige kjoler med fede prints, farver og former. Vi ønsker dig en rigtig god kjolejagt, og ikke mindst, bytur.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×