Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Fokuser på sund mad i hverdagen med disse tips

29. May 2018

De fleste vil gerne have fokus på en hverdag med sund kost og motion. Men det er ofte sværere end vi regner med at få den sunde livsstil ind i hverdagen, da det kræver at vi lægger nogle andre vaner væk. I denne artikel har vi derfor samlet et par tips til dig, der gerne vil have en sund hverdag, men mangler et par tips til at komme i gang. 

 

Læg en madplan og få bedre overblik

Det første du skal i gang med for at fokusere på sund kost i din hverdag, er at lægge en madplan.

Fordelen ved at lægge en madplan er, at du på en gang kan planlægge maden til alle ugens dage. På den måde undgår du at stå med spørgsmålet hver aften. Når du har planlagt hvilken mad der skal laves, undgår du samtidig at falde i fælden og komme til at tage de nemme løsninger.

Når du laver madplanen, kan du samtidig nøjes med at købe ind en enkelt gang om ugen, og derigennem spare penge, da du kommer uden om for mange impulskøb.

 

Suppler maden med gode kosttilskud

Selvom du spiser varieret og derigennem får mange vitaminer, er det ofte svært at få dækket alle vitaminbehov helt tilstrækkeligt.

Derfor er det en god idé at supplere din kost med forskellige kosttilskud, alt efter hvilke vitaminer, du ikke får meget af gennem din daglige kost.

Du kan supplere din kost med mange forskellige kosttilskud, og for at vælge det rigtige kosttilskud er det en god idé at gå ind og kigge på din kost og tænke over, hvilke vitaminer du muligvis ikke får så mange af.

Hvis du fx ikke spiser ret meget fisk, vil det være en god idé at tage kosttilskud med omega-3, da vi primært får omega-3 fra fisk gennem kosten.

Du kan også vælge at tage en mulivitaminpille, hvor du får forskellige vitaminer. Du kan fx købe kosttilskud fra Pharma Nord, der har mange forskellige kosttilskud i høj kvalitet.

 

Fuldend den sunde kost med motion

Når vi snakker om en sund hverdag med god kost er vi nødt til også at nævne motion. Motion er et utrolig vigtigt punkt, når det handler om sundhed, og du kan derfor ikke have en sund hverdag, uden at der kommer lidt motion ind over.

Motion handler i høj grad om at holde din krop sund. For at holde kroppen sund med motion, er det vigtigt at dyrke motion regelmæssigt.

Du kan med fordel dyrke forskellige motionsformer, for at styrke forskellige dele af kroppen.

Hvis du gerne vil kickstarte din motion, kan du samtidig overveje en behandling hos Body SDS, der kan styrke din krop, så du er klar til at få en sund hverdag til at fungere.

 

Husk at forkæle dig selv

Når du har fået godt gang i den sunde hverdag, er det vigtigt at du husker at forkæle dig selv. Mange af os lever i dag i en stresset hverdag, hvor der ikke er meget tid tilbage til selvforkælelse.

Men det er vigtigt at prioritere lidt selvforkælelse i hverdagen, for at du ikke kører død i hverdagens mange opgaver.

Du kan forkæle dig selv på mange forskellige måder. Det er først og fremmest vigtig, at du i løbet af hverdagen har små pauser, hvor du kan bruge tid på noget du gerne vil.

Det er samtidig vigtigt, at du engang imellem tager nogle dage helt væk fra hverdagen. Det kan fx være ved at tage på en weekendtur. Du kan fx tage til Budapest og få et par afslappende dage der. Du kan finde mange hoteller, hvor du kan bo lækkert i Budapest og få et par afslappende dage.

Du kan også tage på weekendtur til mange andre steder, alt efter hvad du gerne vil ud og opleve.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×