Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Gode grunde til at spise Omega 3

26. October 2017

Det har i mange år været på tale, at det er godt at spise fiskeolie, som indeholder Omega 3. Selvom der har været negative historier fremme om enkelte af pillerne, så gælder det fortsat, at det er vigtigt for kroppen at få nok Omega 3. Denne artikel fortæller dig lidt om hvorfor.

De fleste har hørt om det i tv eller fra mund til mund: Det er vigtigt at spise Omega 3. Andre har læst om det i forskellige blade, og generelt er der bred enighed om, at man bør sikre sig sin fiskeolie, som indeholder netop dette stof. Mange spiser fiskeolien som kapsler, imens andre foretrækker at spise rigeligt med fisk i hverdagen. ´Omega 3 kan købes mange steder, men en dansk producent af fiskeolien er Bidro.

Sidstnævnte er muligvis den mest optimale løsning, men det er de færreste, som spiser den mængde fisk hver uge. Derfor er der mange gode grunde til at overveje fiskeolie som kosttilskud, så man sikrer sig de rette nærringsstoffer til kroppen. Men hvad er det egentlig Omega 3 gør, der er så godt for vores krop?

Modarbejder betændelse

Hvis du har problemer med inflammation i kroppen, så er Omega 3 med til at nedbryde den slags. Det er desuden også forebyggende, hvis du faktisk bare gerne vil undgå disse forskellige betændelsestilstande. Det kan både være sygdomme og andre tilstande, hvor der er uro og inflammation i kroppen.

Rigtig mange sportsfolk spiser større mængder af fiskeoliepiller, fordi det er med til at holde kroppen sund og rask på en naturlig måde. Det kan desuden være temmelig godt imod skader, fordi det modarbejder betændelse i kroppen. Derfor tager de det ofte i forbindelse med genoptræningsforløb.

Forebygger sygdomme

Mange eksperter taler godt om Omega 3, og der er da også helt afgjort mest positive ting at sige om det. Det kan nemlig være med til at forebygge en lang række sygdomme, som vi mennesker frygter. Det gælder blandt andet hjerte-kar-sygdomme og forskellige former for kræft. Omega 3 er desuden med til at forhindre blodet i at klumpe, hvorfor det også kan forebygge blodpropper. Derfor er fiskeolietabletter også meget relevante for mennesker op i årene.

Giver bedre omløb i kroppen

Hvis du vælger at spise fiskeolietabletter, vil du desuden opleve, at dit omløb i kroppen fungerer bedre. Olien er med til at smøre en masse af kroppens led, og den fungerer på mange måder mere gnidningsfrit, hvis den får den rette mængde fiskeolie og altså Omega 3.

Nemmere med kosttilskud

Det er som nævnt ganske fint, hvis du spiser fisk mange gange om ugen og sørger for at få din fiskeolie på den helt naturlige måde. Det er dog langt fra de fleste, som kan prale med det, og derfor er fiskeolie som kosttilskud da også meget populært. Det er en supernem måde at sikre sig sine nærringsstoffer, og der er ikke den store risiko for bivirkninger forbundet med det.

Mærk en tydelig effekt på kroppen

Hvis du vælger at prøve fiskeolie i en periode, vil du formentlig hurtigt opleve en tydelig forskelig på din krop. Du vil få mere overskud, fordi mange dele af kroppen er blevet forbedret en lille tak. Det kan altså gøre en stor forskel for mange ting, hvis du tager dine tabletter regelmæssigt.

Det kan desuden anbefales at tage andre kosttilskud herudover, som har nogle af de samme effekter, og som supplerer fiskeolien. Det kan eksempelvis være gurkemeje, som på mange måder er sundheden selv ifølge mange eksperter. Det er nemlig også meget antiinflammatorisk, ligesom det er med til at nedbryde en række negative ting i kroppen. Mange tager desuden kalk, D-vitamin og magnesium som kosttilskud.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×