Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Gode råd og tips til når du skal ud og spise med de små

17. December 2018

Det kan være lidt af en udfordring, når du skal ud og spise med børn. Først og fremmest skal det være en god oplevelser for jer alle, også for de andre gæster som er ude og spise. Så det gælder om at være forberedt med praktiske ting samt gå efter restauranter eller spisesteder, som er børnevenlige, så I alle kan nyde at være ude sammen i byen og få et lækkert måltid. Uanset om familien tæller en lille baby på 5 måneder og den store på 7 år, som har brug for at underholdes undervejs på hver sin måde.

Forberedelse er guld værd

Inden I skal ud af døren, så er det en super god ide at pakke en taske med lidt og hvert, så I er forberedte på forskellige situationer. Det kan gøre, at I alle har det rart både før, under og efter måltidet.

 

  • Pak et mindre stykke yndlingslegetøj med, alt efter alder. For eksempel legetøjsbiler, dukker, bamser eller byggeklodser.
  • En papirblok eller malebog og tuscher til at tegne med.
  • Et mindre transportabelt spil. Kunne være billedkort med info om biler, fly med videre. Eller huskespil, som et barn kan sidde og fordybe sig i.
  • En god bog med eller uden billeder er altid en god ide at tage med. Det kan også være en opgavebog.
  • En varm trøje er ideel at lægge over barnet, hvis det er træt eller hvis I spiser ude og vejret skifter.
  • En ekstra trøje og bukser til de mindre børn er gode at have med i reserve, hvis der bliver spildt noget eller på anden sker noget, hvor en tør trøje eller rene bukser redder hyggen.

 

Hvis du savner inspiration til blandt andet legetøj, tøj eller måske råd til andre situationer, så se mere på den oplagte side her.

Børnevenlige restauranter og spisesteder

Der er heldigvis masser af muligheder for spisesteder, hvor både de voksne og børnene er meget velkomne. Så hele familien kan gå ud og spise et godt måltid mad, og alle uanset alder går derfra glade. Når I vil finde de børnevenlige steder, så tjek om følgende er oplyst eller spørg om det.

 

  • Det er vigtigt, at menukortet er gearet til ungerne. De fleste spisesteder har børnevenlige menuer, som netop er udtænkt til børn i forskellige aldre. Der er som regel mindst en eller flere ting, som ungerne gerne vil have. Også selvom de er trætte og ikke lige ved, hvad de har lyst til. Mange steder har også menukort, hvor I kan bestille en voksen eller børneportion. Så kan børnene spise det samme som de voksne, bare serveret i en portionstørrelse som passer deres maver.
  • Det er også alfa omega, at restauranten kan tilbyde jer høje børnestole hvis behov.
  • Mange steder er der også et legerum eller sted, som er tiltænkt børnene.

 

I kan hurtigt få et overblik over bud på børnevenlige restauranter og spisesteder ved at søge på internettet. For eksempel her, som viser flere gode muligheder samt prislejet i København. Du skifter bare bynavn alt efter hvor I er eller skal hen.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×