Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Gode råd til valg af det rigtige festlokale

25. September 2017

Uanset anledningen, er det dejligt at holde fest for dem, du holder af. Der ligger dog et stort arbejde i at planlægge en fest, og hvad end det drejer sig om et bryllup, en konfirmation, en fødselsdag, eller noget helt fjerde, er det vigtigt at finde de rette festlokaler til begivenheden.

Du bør vælge festlokaler ud fra, hvilken stemning du ønsker, at din fest skal have. Overvej derfor om du er mest til elegante og formelle rammer, eller om du foretrækker en afslappet og hyggelig stemning. Dette kan du med fordel også vurdere ud fra, hvilken slags fest, du planlægger at holde. Er det et bryllup eller en rund fødselsdag, eller måske en grillfest i haven? Festens anledning kan hjælpe med at give dig et praj om, hvilke rammer, der bedst passer til din fest. Når det er sagt, er der ingen regler, og du bestemmer naturligvis selv hvordan din fest skal være, uanset anledningen.

 

Sådan vælger du det rigtige festlokale

Når du overvejer, hvor din fest skal holdes, og hvilken stemning den skal have, er der en række andre ting, du også bør tage i betragtning. Det er for eksempel altafgørende for dit valg af festlokale, hvor mange gæster, du vil have med til din fest. Hvis du skal holde bryllup eller en anden stor fest, vil du sandsynligvis invitere flere, end hvis du holder en uformel sommerfest. Et godt tip er at overveje, hvilke mennesker du allerhelst vil se til din fest, og så vælge dit festlokale ud fra, hvor mange mennesker, I bliver.

Naturligvis er det en god ide at overveje, hvor mange penge du har at bruge på din fest. Det er de færreste af os, der har uanede midler til rådighed. Derfor bør du tænke over, hvad du gerne vil prioritere. Er det vigtigt for dig med store elegante festlokaler, inklusiv mad og servering, eller er du godt tilfreds med et mindre og mere uformelt lokale, hvor du selv skal stå for det meste?

Lige meget hvad du vælger, er det vigtigste, at dit festlokale passer til dine forventninger og forestillinger om din fest. Hvis det er vigtigt for dig at se så mange mennesker på din store dag som muligt, så prioriter et stort lokale. Hvis du hellere vil invitere få gæster og til gengæld have råd til at betale dig fra planlægningen, så vælg et festlokale med en komplet festpakke. Sådan en indebærer typisk selve festlokalet, mad, drikke, servering, musikanlæg, og meget mere.

 

Festlokaler i smukke omgivelser nær Horsens

Ønsker du at holde din fest i karakterfulde festlokaler nær Horsens, er Borre Knob et oplagt valg. Halvøens 21 hektar fredelige, grønne omgivelser giver god plads til alle de gæster, du ønsker at invitere til din fest. Uanset anledningen, har du her mulighed for at holde din fest i smukke, naturskønne omgivelser. Hos Borre Knob har de mange års erfaring med at lægge lokaler til livets store begivenheder. Ligeledes tilbyder de at dække op, lave mad, og servere under din fest, og du kan derfor trygt overlade en stor del af planlægningen til professionelle festarrangører. Det er desuden muligt at overnatte på stedet.

De imponerende udendørsarealer danner en skøn ramme om din fest, og unge som gamle har mulighed for at få glæde af den skønne natur på Borre Knob. Her er der god plads til gåtur i skoven, leg i naturen, eller måske endda en svømmetur ved stranden for de friske. Selve festlokalerne har udsigt til den smukke natur, som også kan nydes fra stedets terrasse.

Borre Knob byder på klassiske danske 3-retters menuer, men de udfordrer også gerne dine smagsløg med deres helt egne variationer af moderne klassikere og nytænkte kreationer, baseret på sæsonens friske grøntsager og hjemmedyrkede krydderurter. Der er derfor rig mulighed for, at du i samarbejde med Borre Knobs køkken kan sammensætte den perfekte menu til din fest. 


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×