Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Gode tekster til menukortet

13. October 2017

Gode tekster sælger mere

Driver du en restaurant eller café, så er det af afgørende betydning, at dit menukort har nogle sprøde og indbydende tekster.

Dit menukort er en stor del af det førstehåndsindtryk, gæsten får af dit spisested. Er dit menukort rodet med dårlige tekster, hvordan mon din mad så smager?

Teksterne på dit menukort og hjemmeside generelt, skal underbygge din forretning og de signaler, som du ønsker at sende. En god tekst på hjemmesiden eller i menukortet, er en del af din positionering.

Der er ikke nogen specifik opskrift på, hvordan en tekst til et menukort skal være, da det naturligvis varierer fra restaurant til restaurant. Alligevel er der nogle gode råd, som du bør overveje.

 

Gode råd til tekstforfatning

Før at du kaster dig hovedløst ud i at tekstforfatte, bør du først og fremmest overveje om du bør alliere dig med en professionel tekstforfatter. Beslutter du dig for at varetage tekstforfatningen selv af dit menukort eller tekst til hjemmeside, så er der en række ting du bør gøre.

  • Lave research
  • Keep it simple
  • Skriv levende
  • Tænk søgemaskineoptimering (gælder kun hjemmeside)

 

Før at du går i gang med selve tekstforfatningen, bør du lave research. Skal du have produceret tekster til din hjemmeside, bør du derfor starte ud med at lave en søgeordsanalyse. Med en søgeordsanalyse finder du ud af hvilke keywords du bør fokusere på, når du tekstforfatter.

Drejer det sig om produktion af tekst til et menukort, kan du med fordel lade dig inspirere af andre spisesteder, som du ser op til. Analyser deres menukort. Find ud af hvilke elementer der virker, og hvilke der ikke virker.

Tekst i et menukort bør være simple og ligetil. Skær det unødvendige fra, og behold kun det vigtigste.

Et menukort er en del af oplevelsen, når man går på restaurant. Et godt menukort skaber spænding og forventning hos gæsten. Derfor skal dit menukort virker levende og give et godt indtryk af maden. Teksterne på menukortet skal give gæsten en rigtig god fornemmelse af maden, der bliver serveret.

Er det tekster til din hjemmeside, som skal produceres, så bør du have søgemaskineoptimering for øje. Teksterne skal forfattes ud fra et emne og de keywords, som du ønsker at rangere godt på i søgemaskinerne. Derudover skal teksterne være læsevenlige og struktureret korrekt opsætningsmæssigt. Teksterne på din hjemmeside bør også have en god længde. En god længde på dine tekster gør det nemmere for Google at regne ud hvad din hjemmeside handler om.

 

Samarbejd med en professionel tekstforfatter

Som nævnt tidligere kan det være en god idé at lade et professionelt tekstbureau varetage din tekstforfatning.

Man kan ikke være god til det hele. Derfor bør du bruge dit krudt på det, som du er bedst til, og overlade tekstforfatningen til dem som er dygtige til det.

God tekstforfatning spiller en essentiel rolle i at trække besøgende til din hjemmeside. Får du flere besøgende til din hjemmeside, så optimerer du chancerne for, at de besøger dit spisested.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×