Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Gør aftensmaden nem i hverdagen

22. January 2019

Hverdagen kan ofte byde på et stramt program, hvor arbejde, børn og madlavning skal gå op i en højere enhed. Du kan dog sagtens gøre hverdagen nemmere for dig selv, hvis du tænker i praktiske løsninger. Vi giver dig her nogle gode idéer til, hvordan du gør det nemmere at komme igennem aftensmaden i hverdagen.

 

Planlægning er altafgørende

Når der skal aftensmad på bordet, kan det ofte være en større proces. Du skal måske først finde ud af menuen på vej hjem i bilen. Når du kommer hjem, finder du ud af, at du mangler halvdelen af ingredienserne, og derfor skal ned forbi et supermarked. Der kan derfor hurtigt gå meget tid med at nå til det punkt, hvor du egentlig kan få maden på bordet.

Hvis du gerne vil spare tid i hverdagen, handler det især om planlægning. Det kan være en fordel at lave en madplan for hele ugen, hvor menuen for hver dag er bestemt. Derudover kan du spare rigtig meget tid, hvis du vælger at handle om søndagen. På den måde kan du nemlig handle det hele på én gang. På den måde kan du køre direkte hjem efter arbejde og komme i gang med aftensmaden, hvis det er planen.

 

Drop de overfyldte supermarkeder

Du kender det sikkert. Der er altid allerflest mennesker i supermarkedet, når du også skal handle. Vil du gerne slippe for besværet, kan du vælge at handle dine dagligvarer online. Det giver dig mulighed for at kunne klare indkøbene hjemme fra sofaen. Du får det leveret lige til døren, og du skal derfor kun tage dig af at få varerne på plads i diverse skuffer og skabe.

Ved at købe dine dagligvarer online, kan du slippe for rigtig meget besvær. Du kan også undgå en masse impulskøb. Børnene kan hurtigt få en masse gode idéer om slik og andre søde sager, når I står nede i supermarkedet. Det kan du undgå ved at købe dine varer online. Det betyder dog ikke, at du ikke kan købe lidt sødt. Du kan nemlig sagtens købe fredagssnolder til ungerne, når du handler online. Du får dog her bedre mulighed for at styre det. 

 

Find sunde nødløsninger

Det kan jo ske, at det hele ikke lige går efter planen i ny og næ. Har du en af de dage, hvor det ikke lige kører på rutinen, og føler du ikke lige, du har overskud til at lave mad, kan det være en god idé at have et godt alternativ i baghånden. Takeaway kan sagtens være et godt alternativ. Det kan dog være en fordel, hvis du allerede har nogle løsninger, du kan vælge imellem. Det gør det nemlig meget lettere for dig at få aftensmaden serveret i en fart.

Der kan hurtigt gå lang tid med at vælge, hvor I skal have mad fra. Har du allerede en eller to forskellige takeaway-restauranter, du kan ty til, når det hele går i vasken, kan du dog spare meget tid og besvær. Derudover har du også mulighed for at vælge takeaway, som ikke nødvendigvis er usundt. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at bestille sundt takeaway.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×