Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Gør din restaurant mere indbydende for ikke-rygere

28. February 2018

Noget af det vigtigste når man ejer en restaurant er, at den fremstår ren, pæn og indbydende for potentielle restaurantgæster. Hvis den ikke gør det, kan det skræmme nogle kunder væk og hermed påvirke din forretning i en negativ retning. Det kræver en indsats for at få din restaurant til at fremstå ren og indbydende for kunderne, men det behøver ikke at være svært. Med nogle få tiltag kan du gøre det lettere at holde din restaurant ren og pæn, og samtidig gøre den til et mere indbydende og tiltalende sted at spise for ikke-rygere.

 

Flyt askebægre væk fra indgangen

Noget af det værste som ikke-ryger er, når ønsker at gå ind på en restaurant for at spise, men først skal igennem en sky af røg. Rygeloven har sørget for, at rygerne er blevet sendt udenfor for at ryge. Selvom rygerne er blevet sendt udendørs for at ryge, har mange af dem tendens til at ryge tæt på indgangen, hvis restauranten ikke har et tydeligt markeret rygeområde. Mange cafeer og restauranter har også kun et enkelt askebæger lige ved indgangen, som indbyder rygerne til at stå foran indgangen og ryge.

 

Placeringen af askebægre er vigtig

Hvis du vil gøre din restaurant til et mere attraktivt sted at spise for ikke-rygere, er placeringen af dine udendørs askebægre altafgørende. For ikke-rygere er lugten af røg uappetitlig, og derfor er det vigtigt at placere askebægrene langt fra indgangen, så røgen ikke generer ikke-rygerne. Samtidig er det vigtigt at placere askebægret et synligt sted, så rygerne kan finde det. Hvis askebægret er synligt placeret, indbyder det også rygerne til at ryge i det pågældende område.

Du kan både få væghængte askebægre og gulvaskebægre, alt efter hvad der passer bedst til din restaurant. De væghængte askebægre er smarte, da de kan hænge på væggen og sørger for, at cigaretskodderne og andet skrald er gemt væk. Heldigvis fås de udendørs askebægre i mange flotte og diskrete designs, så de ikke ødelægger din restaurants fine facade. De udendørs askebægre kan være med til at definere, hvor det er tilladt at ryge henne, og på den måde har du mulighed for at rykke dine rygende gæster væk fra indgangen, hvor de ikke generer ikke-rygerne.

 

Få renere udendørsarealer

Hvis du sørger for at placere askebægre uden for din restaurant på de rigtige steder, kan det sikre dig et langt renere udendørsareal. Hvis rygerne ikke kan finde askebægrene, ender cigaretskodderne oftest bare på jorden. Hvis du sørger for at placere askebægrene synlige steder, bliver det nemmere for rygerne at anvende askebægrene, og du slipper for at bruge unødvendig tid på at rengøre dine udendørsarealer og samle cigaretskodder op.

Når du som virksomhedsejer sørger for at holde dine udendørsarealer fri for cigaretskodder, er det ikke kun godt for miljøet. Det har også en positiv effekt på ikke-rygende gæster, som vil komme til at opleve din restaurant som værende et rent og hygiejnisk sted at spise. Hvis din restaurant derimod er fyldt med cigaretskodder udendørs, kan det være med til at give et dårligt førstehåndsindtryk af stedet, og i værste tilfælde skræmme nogle kunder væk.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×