Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Her kan du anmelde dine lokale restauranter

21. March 2018

Det kan ofte være en rigtig god idé at undersøge de forskellige restauranter, når i skal ud af og spise. Det kan godt være ret svært, eftersom de fleste ”anmeldelser” som vi får, typisk er fra vores familie, venner og bekendte.

Det bliver langsomt mere og mere udbredt at anmelde restauranter, men det er ikke helt på et niveau endnu, hvor det er noget der påvirker befolkningen lige så meget, som hvis man ser en dårlig artikel fra Ekstra Bladet.

Dog er der kommet nogle steder, hvor du med fordel kan undersøge og anmelde restauranter, og derved være behjælpelig med din oplevelse af en restaurant.

De gode steder

Der findes utrolig mange muligheder når det kommer til at anmelde en restaurant, hvor rigtig mange af dem faktisk er ukendte. Her handler det om at finde dem med mest aktivitet og som er mest troværdige.

Her er der tre sider, som ligger i toppen:

  • Tripadvisor.dk
  • Trustpilot.dk
  • ByensSpiseguide.dk

Tripadvisor og Trustpilot har før været under tøflen, fordi erhvervsdrivende af den pågældende restaurant, selv har kunne anmelde restauranten op til flere gange. Det giver et misvisende billede når en restaurant derfor har 500 anmeldelser af topkarakter, som ikke er sande.

ByensSpiseguide.dk har du mulighed for at finde et sted lige til dig, eftersom du har mulighed for at søge på type af mad. Du kan eksempelvis søge på indisk, fransk og dansk (der er mange flere muligheder). Her kan du selv finde en restaurant der udbyder den type mad du føler for, og herefter kan du passende gå ind og anmelde den på siden.

Forhold dig kritisk

Du skal ikke bare forholde dig kritisk når du skal ud og anmelde en restaurant, du skal også forholde dig kritisk når du læser andre anmeldelser. Det kan nemt være at andre folk har haft en dårlig dag og derfor skal ud med deres vrede. Dette kan ofte nemt gå ud over den enkelte restaurant.

Ligeledes bør du også huske på, at der altid er to sider af en sag, hvis andre har skrevet om en eller anden episode med dårlig behandling fra personalet. Det kan sagtens være at anmelderen måske selv har haft en lidt for grov tone, uden at ville reklamere med det i sin anmeldelse. Det kan også være at anmelderen har ændret sin bestilling tre gange undervejs, og derfor får sin mad lidt senere.

 Forhold dig kritisk, også til dine egne anmeldelser.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×