Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Husk at hvile efter din tur ude

20. December 2016

Kroppen har brug for søvn, hvile og masser af næring og vitaminer og derfor er det vigtigt at holde kroppen sund og i form. I løbet af et år danner kroppen en masse næringsstoffer og vitaminer, men der bliver ikke dannet nok vitaminer i forhold til den mængde vi har brug for. Derfor er det vigtigt at tage et tilskud af disse vitaminer for at sikre sig at kroppen er modstandsdygtig overfor sygdom og samtidig også holder sig frisk og sund. Det er særligt E-vitamin der er vigtig for små børn, samt gravide og D-vitamin, som vi normalt får fra solen er vigtig at få i vintermånederne. Uanset hvilken type vitaminer du har brug for, så kan du købe dem her hos Helsebixen.

Har du børn er der også særlige børnevitaminer som passer til børnenes behov for vitamintilskud. D-dråber og jern er også vigtigt både for den gravide og for den lille ny.

Det er dog ikke nok at kroppen har det godt indvendigt og du får de nødvendige vitaminer. Noget af det der hjælper utrolig godt på kroppens velvære, er hvis du får en god nats søvn. En udhvilet krop giver mentalt velvære, så du føler dig meget mere frisk i løbet af dagen. Hvis din seng er en gammel sag, der er gået i arv har du sikkert mange gode minder om den og i den. Det er dog en god ide at kigge efter en ny seng med en springmadras, som du kan skabe nye minder i. Et af de steder der forhandler gode springmadrasser og andre typer af madrasser kan du finde i butikken Bedre Nætter.

Hvis du er meget kræsen i forhold til hvad du vil ligge på, så kan du skifte fjedrene ud med skum eller latexunderlag. Det er også blevet meget populært med skum i stedet for springmadrasser, men du må prøve af for dig selv, hvilken type du foretrækker.

En gang imellem har du og din krop også brug for lidt mere velvære end du kan få af din seng og gode vitaminer. Måske kender du en, der også trænger til en gang velvære og som du gerne vil forkæle. Så kan du sende ham eller hende en tanke ved at købe et gavekort på sendentanke.dk

Der er rigtig mange forskellige ideer til gavekort på siden, som du kan give hele året rundt. Det vil helt sikkert blive taget imod med kyshånd, hvis du bruger lidt tid til at finde den rette gave. Nyd livet og tag enten på en ferie sammen eller book et wellnessophold. Det kan også være en rigtig god måde at give fødselsdagsgaver på hvis du ikke er helt sikker på hvad fødselaren ønsker sig. Et gavekort til Matas eller Inspiration er altid velkommen. Gavekortet er så smart at det er ligegyldigt hvor I landet du befinder dig, så kan du bestille det og sende det pr. email i løbet af ingen tid. Du kan endda indløse gavekortet på mobilen, så du ikke behøver at tænke på om du har husket at få det med i butikken. Så selv hvis du er sent ude for at finde gaver kan du altid finde en løsning her.

Lad dine kære vide at du tænker på dem og send dem en tanke eller et gavekort.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×