Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Hvem skal stå for din påskefrokost?

23. December 2016

Mindst to gange om året afholdes de store frokoster, som folk afsætter tid i kalenderen for i et halvt år i forvejen for at sikre sig de bedste lokaler og de bedste kokke, som kan stå for deres arrangement. Der er tale om julefrokoster og påskefrokoster. Selvom det er julefrokosten der er den største, så må vi ikke overse påskefrokosten, som faktisk har utrolig mange facetter og traditioner.

Hvis det skal være traditionelt er der en del ligheder mellem de to frokoster. De fleste får ofte både sild og snaps, samt æg og rejer. Leverpostej med bacon er selvfølgelig også en fast del af frokostbordet for størstedelen af befolkningen. Men man kan også vælge at gå i en helt anden retning med sin påskemad.

Selvom påskefrokosten ofte er meget traditionsbundet, så er der mange der vælger at spise noget helt andet. Måske spiser de ude på en restaurant eller får det leveret af et cateringfirma.

Det er altid sjovt at prøve noget nyt. Bare fordi vi er vant til at spise det samme både til jul og påske betyder det jo ikke at det er det eneste der findes. I mange andre lande er det ikke lam, æg og sild der står på menuen, men for eksempel kylling, torsk og tærte.

Det vigtigste er ikke at holde fast i gamle traditioner. Det vigtigste er at skabe nye traditioner. Det har en meget højere værdi for dig og på den måde kan du også selv bestemme hvad der skal stå på menuen. Der er efterhånden også en del der ikke kan lide rejer, sild og andre skaldyr, men på den anden side, så spiser vi heller ikke nok fisk i forhold til hvad vi burde.

Så skal du selv stå for din påskefrokost eller skal du have nogen udefra til at stå for den? I den sidste ende handler det vel også om, om du gider at tage opvasken bagefter?


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×