Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Hvor kan du sidde og fundere over livet over en kop kaffe?

12. January 2017

Har du nogen gange siddet på en café og faldet i stavet, mens du bare har stirret ind i væggen på en lille plet på tapetet? Det er måske lidt pinligt når nogen så opdager dig og du selv finder ud af at du har kigget på den samme plet i 5 minutter. Nogle gange smutter tankerne bare ud over stepperne uanset hvor man er og så er det jo bare at følge med. Har du så prøvet at være inde på en af de caféer eller restauranter, hvor de har en af de tapeter, som består af en masse små prikker, der flyder sammen hvis man kigger længe nok på dem? Det er frygteligt for øjnene. Så er det sjovere hvis de har sat fototapet op, hvor der er udsigt til en strand eller en flot skyline. I børneafdelingen, hvis der er sådan en har de også tit sat nogle flotte fotostater op af bilerne fra Cars eller en anden slags børnetapet der lige passer til målgruppen.

Det er jo ikke for deres egen fornøjelses skyld at de vælger nogle bestemte tapeter. Det skal være noget der passer ind i restaurantens stil og samtidig tiltaler kunderne.

Nogle gange kan man også blive snydt til at tro at de har marmorvægge eller søjler, men så er det bare en bestemt type Ferm Living tapet. Tag du bare rundt og få dig en kop kaffe og se om du kan kende forskel på afstand.

Et af de rigtig gode steder at tage hen, hvis du gerne vil se sjove tapeter eller andre former for vægbeklædning er på de små knejper og bodegaer. Nu er det selvfølgelig ikke for tapetet at man kommer på en bar, men nogle gange er det bare nogle andre ting der optager en og så har man bare mest lyst til at gå i ét med tapetet.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×