Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Hvordan får du byture og makeup til at hænge sammen?

21. March 2017

Kvinderne kan nikke ja og tilføje et amen, når man snakker om, at komme til at ligne en vaskebjørn under en god bytur. Inden byturen står de og bruger en halv time til en time på at lægge makeuppen, eller mere, hvis der skal satses lidt ekstra den pågældende bytur. Der er en forhåbning om, at man kommer til at vise sin bedste version af sig selv, og dermed også får en fantastisk aften med veninderne. Efter en længere tur på dansegulvet, raske gåture fra forskellige dansesteder og barer, og en god mængde alkohol, bliver illusionen, om et fantastisk udseende med en holdbar makeup, ødelagt. Mascaraen sidder i klumper under og over øjet, så man får det berømte, men uønskede vaskebjørnslook. Foundation og concealer er blevet tværet ud forskellige steder i ansigtet, så der ses forskelligfarvede pletter rundt omkring i ansigtet og på halsen. Desuden er læbestiften kommet på tænderne, og pudderet er samtidig falmet. Det er gået fra et vinderlook til vaskebjørnslooket. Dette sker for langt de fleste kvinder, når de er i byen, især hvis det er til langt ud på natten.

Hvordan undgår du falmende makeup under byturen?

Hvordan kan man mon så undgå, at makeuppen falmer under byturen, spørger du måske dig selv. En måde at undgå dette, er ved at sprøjte en mist i ansigtet før man lægger sin makeup og efter man har lagt den, for at makeuppen holder på samme måde i længere tid. En anden måde er selvfølgelig, at have den makeup, du skal bruge, med i byen, så du har mulighed for at rette makeuppen. Problemet med dette er dog, at man under påvirkning af alkohol ikke kan rette sin makeup korrekt, da man derfor ofte ikke vil kunne se helt som man skal. En tredje mulighed er naturligvis, at undgå at drikke for meget alkohol, når man er i byen, som både gør synet dårligere, men forværrer også selve huden, som bliver overbelastet. For at lære mere om, hvordan man kan undgå makeupkatastrofer under byture, kan man søge råd hos en makeup artist. Hvis du yderligere har stor interesse inden for makeupverdenen, er der gode muligheder for selv at blive makeup artist.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×