Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Indret den perfekte spisestue

18. September 2017

Uanset om det er en let frokost, eller det helt store måltid, så bør lækker mad nydes i lækre omgivelser. Kast dig ud i indretningens forunderlige verden, og kreer en smuk spisestue til dine fremtidige middagsselskaber.

 

Spisebord

Ingen spisestue uden et spisebord. Og stole, selvfølgelig. Når du indretter den perfekte spisestue, bør du overveje hvilke møbler du vil have. Er du til den rå stil med et mørkt plankebord, eller til det mere feminine, lyse bord med håndskårene bordben? Der er utallige muligheder, men du får det flotteste resultat, hvis du holder den råde tråd, og matcher den stil der er i resten af huset. Hvis det kniber med pladsen, kan du investere i et bord med udtræksplader. På den måde kan du hurtig få plads til uventede gæster, uden at skulle fylde hele stuen til hverdag – men husk ekstra stole. Og apropos stole, så bør du holde dem i samme materiale og farve som bordet. Medmindre du selvfølgelig er den kreative type, med et egetræsbord og røde stole, eller en anden opsigtsvækkende farvekombination. 

 

Belysning

Selvom ”dating in the dark” er blevet yderst populært, så foretrækker du nok at kunne se din mad, mens du spiser den. Uanset din stil, så ønsker du nok ikke at blive badet i spotligt under aftensmaden, så du bør vælge en behagelig belysning til din spisestue. Hvis du ikke ved hvad du vil, så kan du vælge lys, hvor du helt selv kan regulere styrken på belysningen. Så kan du både skrue lidt op for lyset på de mørke vinteraftner, eller skabe den perfekte romantiske stemning.

 

Pynt, pynt og atter pynt!

Nu har du styr på det basale. Men du bør også have fokus på omgivelserne. Udsmyk væggene og køb billeder til stuen, der skaber lige den stemning du ønsker, når du skal nyde et dejligt måltid. Uanset hvilken farve du har på væggene, kan du altid finde et billede, maleri, plakat eller anden pynt der kan være prikken over i´et. Smukke malerier på en helt ensfarvet væg, kan virkelig skabe dybde i et rum. Uanset om du er til vilde farve eller spøjse illustrationer, så kan du helt sikkert finde noget der passer til din spisestue.

 

Du bør helt sikkert ligge et budget før du begynder din indretningsproces, men derefter er det bare om at være kreativ og skabe de perfekte omgivelse til dit næste måltid, med din egen unikke stil.

 

Om Mynewart

Hos www.mynewart.dk og www.mynewart.se kan du købe billige billeder og malerier. Mynewart er et online galleri, der siden opstarten i begyndelsen af 2016 har sat sig på en stor del af salget af billeder til væggen i både Sverige såvel som i Danmark. Dette er sket som følge af, at galleriet har et kæmpe udvalg af moderne farverig kunst, der sælges til priser, hvor alle kan være med – modsat de traditionelle gallerier, hvis malerier bliver solgt til store summer. Alle billederne hos Mynewart er håndmalede oliemalerier, der males af dygtige og talentfulde kunstnere fra især udlandet. Modsat eksempelvis plakater, så er dét at have et håndmalet maleri noget helt specielt. Dybden og udtrykket ved et håndmalet billede, giver noget sjæl og personlighed til hjemmet.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×