Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Interiørtips til restaurantens indretning

18. July 2018

Der findes mange forskellige restauranter og heldigvis for det, for på den måde findes der noget for enhver smag. Hvilken stil du ønsker at skabe og indrette, er naturligvis helt op til dig.

 

Læs med videre, hvor du får en række gode råd til, hvordan du kan udforme din restaurant.

 

Helt fra begyndelsen

Uanset om du har fundet den perfekte placering til din restaurant eller ej, skal du tage stilling til, hvordan den skal inddeles.

 

Du kan vælge at lave flere små rum og afdelinger. Eller du kan vælge at skabe ét stort rum, hvor det hele foregår i.

 

Mangler du hjælp til at få tegnet den optimale grundplan for din restaurant, kan fx tage fat i Constructa, som har stærke kompetencer ift. at tegne en optimal grundplan i samarbejde med jer og jeres behov.

 

Selve indretningen

Indretningen skal naturligvis afspejle, hvilken slags restaurant der er tale om. Ligeledes skal indretningen og maden, der serveres, helst passe sammen for at skabe et mere gennemført udtryk.

 

Er lokalerne som udgangspunkt grå og kedelige, kan du pifte rummet op ved at male én væg en særlig og iøjnefaldende farve. Derudover er belysningen naturligvis af helt afgørende betydning. Den må hverken være for skarp eller for svag. Den er nemlig vigtig for den stemning, du forsøger at skabe i restauranten.

 

Vær ikke bange for at lave noget vildt. Folk skal kun være i rummet nogle timer ad gangen, så de skræmmes ikke væk af en sort væg eller kraftige farver.

 

Et godt råd er her at mikse forskellige former for belysning, så du ikke udelukkende har store loftslamper hængende, men også gulvlamper stående og stearinlys på bordene. Bærer din restaurant præg af at være et meget stort og åbent rum, men vil du egentlig gerne skabe en mere hyggelig stemning, kan du eventuelt også bruge reoler til at inddele rummet.

 

Det giver tilmed et mere hjemligt præg, hvis reolerne er fyldt med gamle bøger, som gæsterne kan sidde og kigge på og måske få en god snak i gang omkring.

Udendørs eller indendørs

Hvis det er sommer og varmt udenfor, kan det hurtigt blive varmt at sidde indenfor blandt mange andre gæster. Her kan det være en fordel, hvis restauranten tilbyder et udendørs område, hvor gæsterne kan nyde maden i lidt mere kølige omgivelser.

 

Det er også en god måde at skabe lidt ekstra kvadratmeter i hovedsæsonen, hvor et typisk er let at fylde restauranten, og skabe lidt ekstra omsætning, med nogle borde udendørs.

Overvej at få monteret en markise, så du også har de ekstra kvadratmeter, når solen bager eller der kommer en byge. Markiseeksperten er et godt sted at søge vejledning her.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×