Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Julegaveidéer til ham der har alt

6. December 2017

Sidder du som bekendt eller kæreste til en mand, som er en af dem, der har alt i forvejen? Det kan virke stressende at skulle tænke på at købe en julegave til en sådan person, nu hvor julen kommer tættere og tættere på. Sandheden er dog den, at der ikke nogle, som har alt, hvilket gælder selvom denne person er meget velhavende. Derfor bliver man blot nødt til at tænke ud af boksen og slå kreativiteten løs. Hvis man dog har problemer med dette, så kan man med fordel læse videre. Vi vil nemlig give nogle idéer til, hvad man kan give manden, man tror har alt.

 

Ting til boligen

Som overskriften allerede antyder, er der rigtig mange muligheder her. Det er derfor en god måde at generere en gaveidé. Generelt kan man gøre gavn af at starte med at tænke stort og snævre det mere og mere ind herefter.

Med udgangspunkt i genstande til boligen kan man derfor indsnævre sine idéer ved at skabe et mentalt billede af, hvordan han bor og lad dette inspirere en til at finde på noget, som han kan få glæde af. Er der eksempelvis meget tomt på væggene, kan det være en idé med nogle billeder eller malerier til at skabe en mere fyldig indretning. Hvis dette ikke er tilfældet og det kan være meget svært at gennemskue, hvad der mangler, er man nødsaget til at tænke i detaljer.

Ved indsnævring af sin tankegang kan man herved tænke på hvert rum i boligen og finde frem til små nicher, som disse rum kan flottes med. I stuen kan et godt eksempel på dette være flotte dækservietter, som vil pynte på spisebordet. Dette er en detalje i indretningen, som de færreste ejer og som derfor kan fungere som en god gave. Prøv altså at tænk dig frem til noget, der ikke nødvendigvis er alment kendt, som noget alle har i sin bolig, da dette også burde være gældende for manden, der har alt. 

 

Nyt tøj

Tøj kan virke som en kedelig gave og det kan ved første indskydelse være svært at finde frem til noget, som han ikke allerede har. Tænk derfor ud af boksen for at finde frem til, hvad han mangler. Idégenereringen skal foregå på samme måde, som førstnævnte eksempel, hvor man starter i et bredt omfang, som tøj i den grad er, og indsnævrer det herfra. Hvis du er kæreste til manden, der har alt, kan en anden metode være blot at give det, som falder i din smag hos en mand og håbe på, at det også falder i hans smag.

Mode hos mænd er i dag præget af en uformel tone, som gør stilen cool og afslappet. Hættetrøjer og slidte jeans har overtaget Ralph-skjortens imperium, hvilket kan give et billede af, hvad han måske ville gavne mest af. En god tøjgave kunne af denne grund komme fra et mærke som eksempelvis Bianca Chandon, som netop stemmer overens med nutidens mode. Derudover kan man hos Termoland finde tøj i en stil, som også hører under denne cool uformelle tone.

Hvis dette ikke lige er sagen for ham, du skal finde tøj til, kan man altid ty til andre metoder. Tænk derfor over at ramme en stil, som stemmer overens med den, som gør sig gældende på hans arbejde. Uden at skulle være fordomsfuld eller generaliserende, kan det antages, at manden, man ville karakterisere, som en der har alt, har et job med en dresscode af den formelle tone. Hvis dette er tilfældet kan en god gave altså være skjorter, jakkesæt eller lignende.

Det er i flere tilfælde nemmere at finde gaver til nogle end andre. Derfor håber vi, at ovenstående har været med til at give dig en specifik gaveidé eller blot en måde at tænke på, som kan hjælpe dig med at finde frem til en. Det kan ikke blive gentaget nok gange, at der ikke er nogle, som har alt, hvorfor det aldrig er umuligt at finde noget, som personen mangler.  


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×