Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Lær at lave mad og spis som en konge

4. April 2017

Det er desværre ikke hver dag man kan spise ude. Eller i hvert fald ikke alle og enhver. Det kunne ellers være ganske hyggeligt at slippe for madlavningen og bare tage ud og spise, som de ofte gør sydpå og i USA. Der er jo ikke noget mere træls end at skulle tænke på hvad man skal have at spise til aftensmad. Er du en af dem der gerne vil slippe for madlavningen og du ikke har andre du kan lægge opgaven over på? Så kan det være at du blot skulle tage et lille kursus i hvordan du laver lækker mad, så det igen bliver sjovt at stå i køkkenet.

Selv hvis det bare er inspirationen der driller, så findes der madskoler, hvor du kan tage et kursus i madlavning og få ny inspiration til det, der skal på bordet.

Madlavningskurser har fået et comeback og der er kommet meget mere fokus på den gode madlavning i de danske køkkener. Det er blandt andet derfor at flere økologiske butikker skyder frem, samt mange af de fødevarefællesskaber som ønsker de gode råvarer direkte fra producenten.

Næsten hver dag kan man følge med i programmer på TV som MasterChef, Den store Bagedyst og Spise med Price. Selv på Youtube er der masser af tutorials, hvor du også kan hente inspiration. Men én ting er at se det på en skærm, en anden ting er at gøre det selv i virkeligheden. Der skal motivation til at få inspiration og benytte inspirationen i det virkelige liv. Det kræver mere eller mindre en livsstilsændring. Især hvis der er tale om at skifte fra at spise bestemte typer mad.

Der er mange grunde til at lære at lave mad på nye måder. Mange flere lider af allergi og ofte betyder det netop at visse madvarer bør undgås. Måske vil du gerne gå i retning af at være kok eller starte din egen restaurant. Så er det også en god måde at starte ud på ved at tage et madlavningskursus, for at se om det er noget for dig. Er det noget der fanger din interesse, så kan du på sigt komme til at spise ude hver dag i din egen restaurant.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×