Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Mobile datingapps

31. July 2017

Dating er ikke et nyt koncept. Dating med udgangspunktet i at få kontakt til personer, man ikke kender i forvejen er heller ikke et nyt koncept. Førhen har det ofte været igennem kontaktannoncer, man har forsøgt at nå ud til andre personer, end de der befandt sig i sit nærmiljø. Sidenhen er onlinedating kommet til. Selvom onlinedating ikke er et nyt koncept, er der stadig mange, som ikke har prøvet dette endnu, eller som føler, det er en smule grænseoverskridende at skulle oprette en profil. Men onlinedating er egentlig et ganske smart koncept. Du kan møde nye mennesker, få matches efter ønskede kriterier og være online, når du har tid og lyst.

 

Dating på mobilen

De forskellige online datingsider har også udvidet sit koncept og site med tiden. I dag er rigtig mange af danskerne online på deres mobil frem for på computeren. 60% af internetforbruget forbruges gennem smartphones. Derfor har mange datingsider også kreeret en mobilside eller en app, så det er muligt at date ved brug af sin smartphone.

 

Nye datingapps

De typiske netdatingsider fungerer nogenlunde ens på mobil og computer. Du har en profil med profilbillede, tekst og lignende. Du kan kommunikere med forskellige personer, som datingsiderne på forskellig vis matcher dig op med. Det er enten gennem personlighedstest eller ud fra de kriterier, som du har angivet. Du kan dog også date på mobiltelefonen på anden vis. Til dette eksisterer der blandt andet den muligvis velkendte app, Tinder. Tinder er mere simpel i sin opbygning end de traditionelle datingsiders apps. Her bliver du præsenteret for personer ud fra en valgt radius. Du ser disse personers fotos og en ganske kort profiltekst. Derefter kan du enten vælge at swipe til højre eller venstre, alt efter om du synes om personen eller ej. Hvis du vælger at synes godt om en person, og denne også synes om dig, har du mulighed for at skrive med personen. Hvis personen ikke synes om dig, får du ikke denne mulighed. Det er altså ganske simpelt i sin opbygning og bygger på ganske få kriterier. Radius, udseende og kort profiltekst. Derfor er den også særdeles populær blandt det yngre segment, som ofte søger mindre seriøs dating. Er du i stedet ude efter seriøs dating eller forsøger at finde en partner, er Tinder måske ikke den mest optimale løsning. Her kan netdatingsidernes apps nærmere anbefales, da de, som skrevet, giver en større introduktion til de forskellige mulige matches og lægger mere op til kommunikation og vurdering på baggrund af andre faktorer end udelukkende udseende.

 

https://datingpilot.dk kan du se en oversigt over de største og bedste datingsider tilgængelige i Danmark. Her kan du altså vælge den side, som du finder mest relevant for dig og matcher dine ønsker og krav.

 

Dating kræver en aktiv indsats

Selvom det kan virke som en lettilgængelig og hurtig løsning at date via en app på sin mobiltelefon, er det vigtigt stadig at gøre en indsats, hvis du ønsker et godt udbytte af din dating. Men ved at kombinere din dating med din smartphone, gør du muligheden for oftere at være online større. Derfor gør det det også nemmere at gøre en god og optimal indsats i datingen og være tilgængelig, når et match kontakter dig. Et råd, som de fleste datingsiderne nemlig giver er, at opdatere din profil ofte og være tilgængelig med jævne mellemrum. Hvis du kun skifter profilbilleder en gang om året eller først svarer en person, der har kontaktet dig, efter 1 uge, så mister folk hurtigt interessen i dig. Samtidig kan denne inaktivitet også påvirke din egen tilgang til datingen. Dermed ikke sagt, at du skal se datingen som det at søge jobs eller som et fuldtidsarbejde. Gør det til en hyggelig ting. Noget du måske gør hver aften, inden du hopper i seng, eller på den daglige togrejse til og fra arbejde.

 

Har du det rette mobilabonnement?

Ønsker du at påbegynde datingen via mobil apps og dermed kombinere online dating med dit mobilabonnement, kan det være en oplagt mulighed for også lige at tjekke op på, om du har det rette mobilabonnement. Mange danskere vælger blot det abonnement, som de bliver anbefalet af salgsekspedienten i mobilbutikken. Men det er muligvis ikke altid den optimale og mest prisvenlige løsning. Tag et tjek på dit faktiske forbrug af tale og data, og gør dig nogle tanker om, hvilke krav du har til dit mobilabonnement. Derefter kan https://mobilabonnementpriser.dk/ hjælpe dig. Her kan du sammenligne tilgængelige mobilabonnementer, og søge ud fra en række kriterier og dermed finde det abonnement, som er det bedste for dig. 


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×