Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Nærlæser du også dine boner efter du har shoppet?

27. June 2019

Der kan være flere årsager til, at du skal huske og tjekke dine boner efter en hver shoppetur. Alle forventer, at butikkernes systemer selv, holder styr på deres priser er opdateret, men dette er dog langt fra tilfældet.

Husk din bon kan være meget mere end bare en kedelig bon der skal krølles sammen og smides I skrældespanden, den kan indeholde alt til fejl, til nye tilbud og til tegneserier.

Tilbud og rabatter på bonen

Det er ikke et sjældent fænomen at finde tilbud og rabatter nederst eller bag på sin bon. F.eks. biografer, printer oftest en lille rabatkupon bag på deres billetter og boner.

Så der kan hurtigt være god penge og spare, når bon printeren printer din regning ud, tjek altid om der er 50 kroner rabat til næste gang, eller måske en procentsats.

Det kan også være en samarbejdspartner reklamer med deres rabatkode bagpå dine boner, det er altid værd og tjekke både for og bagside af dem.

Spar penge og find fejlen på bonen

Vi fleste modtager en bon, krøller den sammen og smider den direkte I skraldespanden efter et hvert shoppingeventyrt – stort som småt.

Men der kan altså godt være penge og spare, hvis man gennemgår bonen inden man forlader butikken, da mange tilbudsprodukter oftest ikke er nedsat I systemet.
så hold styr på, hvad de forskellige produkter skal koste, og spar hurtigt 10-20-30 kroner på at bruge 2 min på og gennemgå dine boner inden du forlader supermarkedet.

For når du først har forladt supermarkedet, er det sjældent folk får kigget på regningen, og det bliver sværere for dig, at huske priserne fra hylden jo længere tid der går fra du ser prisen på produktet, til du tjekker det reelt set er det butikken registrerer som prisen I systemet, som du ender med at betale.

Flere og flere butikker indføre regel om, hvis de glemmer og give dig kvitteringen

Hvis butiksejere er bange for, om deres medarbejdere putter pengene direkte I lommen eller I kasseaparatet, kan de let og elegant indføre reglen om, at kunden handler gratis med mindre de modtager en bon – på den måde, kan medarbejderne ikke lige stikke en halvtredser I lommen.

Og samtidig, er kunden også sikker på de kan komme retur med reklamationer på et givent produkt. Det er derfor både for at sikre dine rettigheder for dig som kunde, og for butiksindehaveren.

Har du oplevet noget

Hvad er det sjoveste du har set på en bon? Flere butikker indføre sjove tiltag, for og få deres boner til og se specielle ud. Flere internationale butikker printer faktisk tegneseriestriber eller fun facts bag på deres boner – for at det ikke bare skal være et miljøfjendtligt udskriv.

Så vi anbefaler altid at du nærlæser dine regninger for fejl og mangler, et godt tilbud – eller bare en mild latter.

Så er der bare tilbage og ønske god shoppelyst, nu du ved, hvad du skal kigge efter når du er på farten.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×