Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Nyttige Android apps til din madlavning

21. September 2017

Vi kender alle sammen lidt til madlavning, og nogle af os er ret skarpe i et køkken, men vi kender også den lidt tomme fornemmelse man står med i sit køkken når man skal lave en ny ret og man pludselig er på bar bund - det kan være ift. den tid en bestemt steg skal have i ovnen eller hvordan man lige skruer sovsen sammen optimalt med krydderierne.

 

I gamle dage var det den store kogebog, madbiblen, man slog op i og fik styr på fremgangsmåden - men den yngre generation er vokset mere op med mobiltelefoner end kogebøger. Derfor er sigtet med denne artikel ikke at kritisere de gamle kogebøger, men fremvise et nutidigt alternativ i form af apps til din Android mobiltelefon som sagtens kan tjene som gode opslagsværker ift. opskrifter og hvis du ønsker at bevæge dig ud på lidt dybere vand og kaste sig ud i helt nye retter - hvis du er interesseret i anmeldelser af andre apps eller programmer så slå et smut forbi portalen KimLudvigsen.dk (alt de anmelder er forøvrigt gratis).

 

Lad os kaste os ud i det!

 

(alle apps vi anmelder her er gratis at bruge, men vær selv opmærksom på om de betingelser du accepterer ved brug matcher din privatlivspræferencer)

 

 Allrecipes Dinner Spinner

Allrecipes Dinner Spinner er én af de mest populære apps til madlavning og opskrifter. Det er især populær, fordi den indeholder mange gode og pædagogiske videoer som "underviser" dig i nogle af de helt grundlæggende aspekter ved madlavning.

 

Der er tonsvis af opskrifter og du kan søge på retter, temaer, ingredienser og meget mere. De mobilvenlige videoer hjælper rigtigt meget for personer som er mere visuelt orienterede og f.eks. har nemmere ved at følge en videovejledning end det skrevne ord.

 

En sjov funktion i Allrecipes Dinner Spinner er, at du kan benytte et "spinner" værktøj. Du kan fordre dette værktøj med en forberedelsestid, en hovedingrediens og hvilken ret du ønsker - så giver du værktøjet et "spin" og det vil vise dig en række spændende muligheder indenfor de rammer du har defineret.

  

BigOven

App'en BigOven er en meget interessant app som har et meget bredt spektrum af opskrifter. I alt har BigOven 350.000 opskrifter, men antallet vokser dagligt da du som bruger kan uploade dine egne og finde inspiration i de retter og opskrifter som andre brugere af app'en fremviser.

 

Der er også en indbygget huskeseddel/indkøbsliste i BigOven, der hjælper dig med at gemmer alle de ingredienser du måtte mangler til en bestemt opskrift på din mobiltelefon - så du har indkøbssedlen klar til din tur i supermarkedet.

 

Cookpad

Cookpad er en app med fokus på det sociale aspekt i den forstand, at Cookpad lægger vægt på at brugerne deler deres egne opskrifter med hinanden. Det er super nemt at uploade og dele opskrifter og du kan gennemse alle de tilgængelige opskrifter og du kan gemme dem du finder spændende til din konto - med henblik på at anvende dem på et senere tidspunkt.

 

En stor del af den sociale aktivitet ved Cookpad er, at du kan chatte med andre brugere om deres, eller dine opskrifter, og f.eks. få gode råd eller sjov inspiration til hvilken ret du skal afprøve lørdag aften.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×