Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Passer du på dine tænder efter maden

15. December 2017

Tandlægerne Spentrup i det nordlige Randers

Hos Tandlægerne Spentrup står vores behandlerteam, bestående af tandlæger og tandplejere, klar til at hjælpe dig med alt fra regelmæssige tandeftersyn til behandlinger med kroner, broer, implantater mm. Hos os er du i trygge hænder under hele forløbet, og med en nyrenoveret tandklinik i 2017, så er du garanteret et af landets mest moderne og kvalitetssikrede patientforløb. Men gode forhold gør det ikke alene, og vi ved, at dit valg af tandlæge er en tillidssag – og det tager vi alvorligt. Derfor vægter vi god og ærlig kommunikation samt det helt rette behandlerteam - til dit behov. På den måde er du garanteret det bedst mulige resultat for dine tænder og økonomi - samt en flot og holdbar løsning i mange år frem.

 

Dit behandlerteam ved Tandlægerne Spentrup

Den ideelle tandbehandling varetages efter vores mening og erfaring bedst i et samarbejde mellem tandlæger og tandplejer. Tandplejeren er specialuddannet til at foretage tandeftersyn og opretholdelse af generel mundhygiejne. Opdages der komplikationer eller begyndende sygdom ved et regelmæssigt eftersyn, så indgår tandplejeren i dialog med tandlægen om eventuel behandling – eller om problemet kan løses med forebyggende tiltag inden eventuel tandbehandling.

Personalet i vores behandlerteam er specialuddannet indenfor hver deres område, så du altid har en specialist til rådighed ved enhver komplikation. Er man _ikke_ specialist eller bekendt med en problemstilling, kan man skride til unødvendig behandling for at undgå forværring. Vores faglige integritet sørger for, at du ikke indgår i et behandlingsforløb før en specialist har dokumenteret sygdom i tænderne eller tandkødet, og forsikret dig om, at eventuelle indgreb er nødvendige. På den måde er du garanteret en optimal behandling og sikret en god oplevelse både før, under og efter dit besøg. Din tillid og tryghed til vores personale er afgørende for, at du får den bedst mulige oplevelse – og vi gør alt for at gøre os fortjent til den tillid. 

Tandbehandlinger hos Tandlægerne Spentrup
Hos Tandlægerne Spentrup udfører vores tandlæger og tandplejere alt fra regelmæssige tandeftersyn til behandlinger med proteser, paradentose, blegning af tænder, implantater, kroner, broer samt kosmetisk tandbehandling, hvor du får et pænt og jævnt smil. Vi gør meget ud af at efteruddanne vores personale, og er bl.a. så privilegerede, at vores personale selv afholder kurser og videreuddannelsesforløb for tandlæger og tandplejere på andre klinikker. 

Besøg Tandlægerne Spentrup på Stationsvej 17 og få en snak om dine muligheder og ønsker for et godt og konstruktivt samarbejde, som sikrer dig sunde tænder og et pænt smil. Vi mener, at et besøg hos tandlægen først har været en succes, når du går ud af døren med et smil på munden. Vores patienter kommer fra hele Kronjylland, så uanset om du bor i Randers, Spentrup, Mariager, Hobro, Hadsund eller en anden by, så har vi også plads til dig.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×