Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Restauranterne skal indrettes efter målgruppen

15. May 2017

Man oplever i højere grad i dag, at indretningen i restauranter og caféer er afgørende for, hvor mange og hvilke slags kunder man får.  Indretningen i en restaurant eller café skal også afspejle det image, som de gerne vil have. Indretningen skal også gerne afspejle et budskab, hvis restauranten eller caféen står for noget specielt. Dette gælder især økologiske, miljøvenlige og veganske restauranter og caféer. Disse skal oftest signalere et afslappet værested, hvor økologi, miljø, og veganske madvarer og møbler er topprioriteten. Derfor går det ikke, hvis en vegansk restaurant eksempelvis har møbler af læder og med fåreskind på, hvis de skal tages seriøst. Målgruppen for restauranten, bør man også overveje i forhold til, hvordan indretningen skal se ud. På veganske restauranter er indretningen ofte efter, at det er unge mennesker og børnefamilier med småbørn, der er målgruppen. Det er derfor ofte indrettet meget hjemligt, og med en afslappende atmosfære, der gør at man føler sig godt behandlet. Der er ofte mange farver, mønstre, specielle plakater, grønne planter, og blandede møbler, der ikke nødvendigvis passer sammen.

En pæn indretning giver flere kunder på restauranterne

Hvis restauranten er af den finere slags med dyr mad og vin på menukortet, bør indretningen også afspejle sig herefter. På en dyr restaurant skal man ikke kun have den lækre mad og vin som oplevelse, men også omgivelserne, indretningen og den gode service. Det er vigtigt, at kunden føler sig godt behandlet, når man bestiller den helt dyre omgang på en fin restaurant. På den måde får kunden en hel oplevelse ud af det, og har lyst til at bruge sine penge derinde igen. Indretningen skal signalere elegance, ekstravagance og luksuriøsitet på en dyr restaurant. Derfor kan det godt betale sig, at investere i dyre designermøbler, der øger kvaliteten og restaurantens udseende. De helt klassiske designermøbler er eksempelvis at finde på Lauritz.com, hvor man kan købe og sælge ting af høj kvalitet. Det foregår sådan, at man byder på en vare, og den højestbydende derefter kan få lov til at købe det. Man kan eksempelvis vælge at investere i de klassiske Arne Jacobsen møbler, som er letgenkendelig, og kan gøre enhver restaurant mere repræsentativ. Arne Jacobsen stolene er desuden af den bedste komfort og unikt, minimalistisk design. De mest kendte designs af Arne Jacobsen, er stolene ’Svanen’ og ’Ægget’, som har en form, der hver især ligner en svane og et æg. Disse stole egner sig dog bedst til stuen derhjemme, men Jacobsen har også designet spisebordsstole. Der er forskellige varianter af Arne Jacobsens spisebordsstole, som kan fås i mange forskellige farver, designs, og materiale som eksempelvis læder. Arne Jacobsen havde især fokus på designets funktionalitet, samtidig med at det skulle være et tidløst og klassisk design.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×