Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sådan afholder du den perfekte Thanksgiving

6. October 2017

Thanksgiving er på vej, og er du en af dem som skal have familie og venner over til en lækker og hyggelig middag, så læs med her, og få nogle gode tips til den perfekte Thanksgiving.

 

Sammensæt din helt egen menu

Selvom Thanksgiving oprindeligt var tilknyttet kristendommen, afholdes den i dag på tværs af alle religioner. Dagen associeres i dag med hygge i selskab med de nærmeste og lækkert mad.

Og allervigtigst er selvfølgelig maden. For til Thanksgiving samles familie og venner om et stort madbord, samtidig med at fodboldkampen i fjernsynet kører i baggrunden.

Da højdepunktet er maden, er det vigtigt at den perfekte menu sammensættes. Og her er det fantasien, der sætter grænser. Man kan vælge at sammensætte en klassisk Thanksgiving menu, med blandt andet kalkun, kartoffelmos og tranebærkompot, men kan også vælge at gøre det mere interessant.

Eksempelvis kunne man vælge at give den et twist og tilføje sine yndlingsopskrifter som tilbehør eller dybstege kalkunen i stedet for at bage den i ovnen. Der er mulighed for at vælge mellem alverdens kombinationer, og det afhænger blot af din kreativitet og dine, såvel som dine gæsters, præferencer.

Når man har gjort så meget ud af at sammensætte og tilberede den perfekte menu, er det selvfølgelig kun passende at det serveres i de pæneste serveringsskåle og fade, og har du ikke nogen der passer til lejligheden eller synes du at begivenheden fortjener nogle nye, har kitchenone.dk et stort udvalg.

 

En dag i hyggens tegn

Udover maden, som er højdepunktet, er Thanksgiving en dag hvor de nærmeste mødes for at tilbringe en hyggelig aften med dem de holder af.

I en travl hverdag kan det være svært at organisere en dag hvor alle kan mødes på samme tid, og Thanksgiving er derfor en af de få dage, hvor dette er muligt.

Dette giver anledning til at gøre endnu mere ud af dagen, og skabe en endnu hyggeligere stemning, end den som Thanksgiving bringer med sig.

Dette kan gøres på mange måder, og starter selvfølgelig med udsmykning af lejligheden. Selvom det lige umiddelbart kan lyde kompliceret og uoverskueligt, behøver det ikke nødvendigvis at være det. Man kan nemlig tilføje lejligheden mere hygge med få ændringer.

Eksempelvis lys i alle afskygninger, både levende og LED gøre en stor forskel. Er man påpasselig med at benytte levende lys, eksempelvis på grund af børns tilstedeværelse, kan man i stedet benytte lyskæder, som tilføjer en meget hyggelig stemning og passer godt til vinteren.

 

 

Festlighedernes fodspor

Efter en hyggelig og uforglemmelig aften med en masse god mad, er der selvfølgelig også nogle praktiske ting, som man skal forholde sig til.

Først og fremmest er der en masse oprydning og opvask der skal klares, efter en hyggelig og festlig aften, og et godt tip er at rydde af som aftenen skrider frem, da det efterlader meget lidt til dagen derpå. Vil man dog gerne være tilstede, kan man i stedet hyre professionel hjælp til oprydningen, og kan selv slappe af ovenpå en god aften.

Som de kolde dage kommer over os, har vi større og større tendens til at spise fedtet mad, drikke en masse kaffe og varm kakao, og spise en masse lækre snacks blandt andet i form af chokolade. I kombination med en succesfuld Thanksgiving med masser af lækkert mad og julen godt på vej, er der en chance for at noget af den lækre mad desværre sætter sig på sidebenene. Vil man gerne være klar til sommer, og er man ikke helt klar til at gå på diæt, kan man eksempelvis gøre brug af fedtfrysning, som er en veldokumenteret behandling, der reducerer fedtceller med op til hele 25%.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×