Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sådan bliver livet i køkkenet lettere

7. October 2017

I en travl og til tider stressende hverdag, hvor alt skal gå op i en højere enhed, oplever du måske, at madlavningen er en tidsrøver uden lige. Hvis du har det sådan, er du langt fra alene. Her kommer et par tips til hvordan du kan gøre det nemmere og hyggeligere at færdes i køkkenet.

 

Investér i køkkenmaskiner

En måde at gøre madlavningen til en leg på er ved at købe en køkkenmaskine, som kan hjælpe med de sure pligter. Der findes efterhånden mange forskellige mærker og designs, som alle varierer i pris og kvalitet. KitchenAid er ingen undtagelse og laves tilmed i et flot og stilrent design, så maskinen i sig selv er flot at have stående. Desuden produceres den i et hav af forskellige farver, så du har rig mulighed for at vælge den, der passer bedst i din smag. En røremaskine kan hjælpe med at gøre din hverdag lettere, fordi den klarer alt det manuelle, hårde arbejde, mens du kan slappe af og bruge tiden fornuftigt, enten til at forberede noget andet eller til at slappe af.

Køkkenmaskinen har flere funktioner og leveres ligeledes med forskelligt udstyr. Kitchen Aid leveres med en dejkrog, som er perfekt til alt der har med bagning at gøre, uanset om det er kagedej eller bolledej. Den leveres ligeledes med tre forskellige piskeris bestående af et almindeligt piskeris, et fladt og et piskeris med fleksibel kant. Du kan blandt andet købe KitchenAid her.

 

Lav en madplan

Lysten til at lave mad hænger ofte sammen med, at man glæder sig til at spise det, der skal laves. Når det handler om, at gøre livet i køkkenet lettere, kan du med fordel være på forkant med et par ting. Det kan for eksempel være en god idé at lave en madplan for hele ugen, så du ikke først skal til at beslutte dig for, hvad du skal lave, når du kommer sent hjem fra arbejdet og står i supermarkedet med et par trætte børn. Det kan også være en fordel at handle stort ind et par gange om ugen, frem for at gøre det hver dag. Forbered så meget som muligt, så du gør hverdagen lettere og har bedre tid i køkkenet. På den måde vil du også opleve at tiden i køkkenet føles anderledes, og du vil muligvis opleve, at du kommer til at nyde det.

 

Inddrag børnene

Madlavning kan nogle gange være en træls pligt, fordi vi føler, at det tager tid fra noget andet. Vi kan for eksempel føle, at vi ikke har tid til at være sammen med vores børn, som vi har været væk fra hele dagen. Det er der heldigvis en løsning på: Tag dem med i køkkenet. Ofte skal der alligevel forberedes noget mad til aftensmaden eller til madpakkerne, som de små sagtens kan hjælpe med. Det kan for eksempel være at skrælle gulerødder eller kartofler. Der findes efterhånden et hav af køkkenredskaber, som er designet til at kunne bruges af børn. Så er der ikke nogen undskyldning for ikke at invitere dem med.

 


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×