Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sådan får du en sundere livsstil

16. May 2018

Vi ved alle hvor svært det kan være, at slæbe sig selv ned i fitnesscentret, når vi først har siddet i sofaen. Det kan faktisk være en kamp uden lige. Hvordan kan man få smidt de ekstra kilo på sidebenene uden at skulle bevæge sig ned i fitnesscentret hver dag? Her får du 3 råd, som kan hjælpe dig godt på vej:

1. Spis det rigtige
Det vigtigste man skal huske på når man gerne vil tabe sig er, at finde en livsstil man selv kan holde til. En livsstilændring er meget mere holdbar fremfor en kur. Mange hopper i fælden ved at tage på kur, fordi det måske lyder tiltrækkende at tabe 3 kilo på 7 dage. Om dette lyder sundt, kan man så spørge sig selv om. I dag er er der mange muligheder for at spise sundt – både i forhold til restaurant- og cafebesøg, men også i forhold til takeway og to-go mad. Udvalget er i hvert fald en del større end hvad det var for 10 år siden.

I dag finder du også mange nye tiltag inden for både vegetariske og veganske retter. Især i store byer som Århus, Odense og København finder du spændende gastronomiske oplevelser, da disse byer er i gang med at vokse på alle punkter. Der findes mange trendy steder, som du kan besøge med dine veninder eller alene. Du kan ovenikøbet finde sunde spisesteder hvor der er mulighed for internet, så du enten kan lave praktiske ting i forhold til skolen og arbejdet, eller du kan onlineshoppe med f.eks. denne Stylepit rabatkode.

Når man laver en livsstilsændring er det vigtigt, at man ikke forbyder sig selv at spise bestemte ting. Så længe du spiser med måde. Det er vigtigt at have et sundt sind og en sund holdning til mad, og derfor er det også en god ide ikke at forbyde bestemte madvarer, men derimod finde eksempelvis alternativer. Det er vigtigt at huske på, at der også skal være plads til forkælelse.

2. Motion
At motionere kan være et vidt begreb. Det bedste råd i forhold til motion er, at du finder noget som du kan lide at lave. Der findes mange forskellige måder at motionere på hvad enten du er til hold- eller singlesport. Du kan eksempelvis melde dig ind i dit lokale fitnesscenter eller begynde til en holdsport. På den måde kan du både kombinere sport og interesse, hvilket også vil gøre det nemmere for dig at komme afsted. Som en bonus oveni, møder du mange nye mennesker hvis du går til holdsport, så du vil med garanti få mange nye bekendtskaber.

3. Det er vigtigt at restituere

At restituere er en ting som mange mennesker tager forgivet. Det hjælper ikke at træne dedikeret hver dag, hvis du ikke giver kroppen en hviledag en gang imellem. Din krop har brug for søvn og hvile fra den hårde belastning, som den bliver udsat for. Kroppen genopbygger dine muskler når du restituere. Det er derfor mindst lige så vigtigt at prioritere søvn, som det er at prioritere de ovennævnte eksempler.

Med disse 3 råd er du godt på vej til at få en sundere livsstil.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×