Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sådan planlægger du den perfekte grillfest

9. April 2019

Inden længe står sommeren for døren, hvilket er en god anledning til at invitere dine venner eller familie til en god grillfest. I dette indlæg finder du alt, hvad du behøver at vide for at planlægge den perfekte grillfest. Læs med, og bliv inspireret.

 

Planlæg gerne menuen i god tid

Uanset hvilken form for fest du skal holde, så er det altid en god idé at planlægge menuen i så god tid som muligt. Herved har du nemlig mulighed for at handle ind i god tid i forvejen, og der er måske også dele af menuen, som du kan lave på forhånd.

Ved at planlægge menuen i god tid slipper du altså for at skulle stresse, lige inden gæsterne kommer. Menuen behøver ikke at tage lang tid at lave. Til en grillfest kommer du langt med nogle pølser, en god kartoffelsalat og en anden god salat. Du kan naturligvis også bestille maden udefra eller holde sammenskudsgilde afhængigt af dine ønsker.

 

Find havemøblerne frem, og rengør dem

Du får brug for havemøbler, hvis du skal holde en grillfest. Derfor bør du finde møblerne frem og sørge for at gøre dem rent, inden festdagen kommer. Måske trænger nogle af møblerne til en kærlig hånd i form af olie eller maling, hvorfor det er en god idé, at du kigger på dem i god tid.

Hvis du har hynder, skal du også have fundet dem frem, så dine gæster kan sidde blødt og godt. Mangler du opbevaring af dine hynder, når møblerne ikke bliver brugt, så kan du med fordel investere i en hyndeboks, som er både rummelig, praktisk og multifunktionel. Hyndeboksen holder dine hynder tørre og rene, når ikke du bruger dem. Hos denne gode leverandør kan du finde en smart hyndeboks til en skarp pris.

 

Sæt stemningen med fin pynt

For at sætte den helt rigtige stemning til grillfesten bør du tage ud og købe en masse pynt. Til enhver fest er pynt et must, da det både ser pænt ud, men også sætter den stemning, som du ønsker. Nogle af de vigtigste ting til en grillfest i haven er glas, servietter og lys. Benyt dig gerne af både levende lys og lyskæder, som virkelig kommer til sin ret, når mørket falder på.

Hvis du holder en temafest, så pynt op efter det valgte tema. Slip kreativiteten løs, og overrask dine gæster med et brag af en fest, som du virkelig har gjort noget ud af.

 

Find på sjove aktiviteter til gæsterne

Ligegyldigt om du holder en fest for voksne eller børn, så er sjove aktiviteter altid et hit. Mulighederne er mange, og du kan tilrettelægge legene lige efter dine gæster. Du kan eksempelvis udfordre gæsterne i petanque, lave en musikquiz eller lege gemmeleg med de mindste børn.

Uanset hvad du finder på, så er der garanti for, at I får en hyggelig dag eller aften med højt humør og forhåbentligt godt vejr. Nu er næste step bare at få sendt invitationerne ud til dine gæster.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×