Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sådan sikrer du dig det bedste internet når du er på café

3. November 2017

Det kan være et behageligt afbræk fra hjemmets fire vægge, når man sætter sig ned på den lokale cafe for at få kop kaffe. Man kan samtidigt anvende lejligheden til at få ordnet noget arbejde eller bare koble af med surfing på internettet.  Men nogle gange kan der opstå problemer med tilslutningen til Wi-Fi forbindelsen, og det kan være svært at diagnosticere, hvad problemet er.

 

Er det min computer eller internettet?

Hvis du nogensinde har stillet dig selv det spørgsmål, så ved du også, at det ikke altid er ligetil at finde ud af, hvordan man løser problemet. Men sådan behøver det ikke at være. På ethvert sted med adgang til internettet, kan du hurtigt foretage en hastighedstest på din internetforbindelse. Du bruger simpelthen bare Fibias hastighedstest og efter en kort testperiode fortæller værktøjet dig, hvor hurtigt dit internet er på nuværende tidspunkt.

 

Der kan være forskel på enheder

Hvis du sidder på en cafe og surfer på din telefon, kan det være en god ide at undersøge, hvor hurtig internetforbindelsen er. Hvis internetforbindelsen er utilstrækkelig, kan du prøve at oprette forbindelse til internettet på din bærbare computer eller tablet. Der er nemlig forskel på, hvor gode de forskellige enheder er til at skabe en stærk forbindelse til internettet. Det er derfor muligt, at din computer kan etablere en væsentligt hurtigere internetforbindelse end din smartphone.

Se også listen over cafeer i København her

 

Er du langt fra routeren?

Hvis du ikke kan finde ud af, hvorfor internetforbindelsen er uanvendeligt langsom, kan det være, at du sidder for langt fra den nærmeste router. Din afstand til routeren og antallet af vægge, som routerens internetforbindelse skal igennem reducerer internethastigheden. Det kan derfor være en god ide at orienterer sig omkring for at undersøge, om du kan komme tættere på routeren. Du kan også altid spørge cafeens personale, som garanteret vil være behjælpelige.

 

En hastighedstest til mange situationer

Hastighedstesten er et ideelt værktøj til at teste internettet, når du er på cafe eller restaurant ude i byen, men den kan også anvendes i andre sammenhænge. Hvis du mistænker dit internet i hjemmet for at være langsomt, kan du hurtigt bekræfte om det er tilfældet. Du har altså mulighed for at teste, om du får den internethastighed, som du betaler for. Hastighedstesten kan nemt anvendes, uanset om du befinder dig på en trådløs eller kabelforbundet internetforbindelse. 


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×