Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Skal dine medarbejdere forkæles?

2. December 2016

Prøv Jespers Torvekøkken, som tilbyder god mad til virksomheder og private. Jespers Torvekøkken har stor erfaring med drift af kantiner, samt levering til virksomheder og alle løsninger er skræddersyede, så det hele kan tilpasses lige efter medarbejdernes behov og ønsker.

Jesper Holmberg, der er uddannet kok, startede i 1991 med at lave lækre frokoster til medarbejderne i Storkøbenhavn. Der er sket meget i Jespers virksomhed siden og i dag indeholder den også afdelinger med kantinedrift og catering København.

Derudover er der takeaway ordninger til private og virksomheder. Det er især til de travle københavnere der arbejder sent og ikke har overskud til at lave mad når de kommer hjem og ikke gider spise frysepizza hver anden dag. Det kunne også være at maden skal hentes til kontoret hvis der er et sent møde eller hvis der kommer fint besøg udefra.

Der er et stort udvalg af klassiske og lækre retter lige fra det thailandske køkken til det danske. Det er muligt at få vegetarburgere eller et vegetarisk alternativ til det meste mad.

En del af Jespers Torvekøkkens koncept er også at reducere madspild. Madspild er et stort problem i Danmark, som der er kommet meget mere fokus på. Hos Jespers Torvekøkken bruger de blandt andet så meget som muligt af hver enkelt råvare, så det hele udnyttes optimalt.

Der er meget der kan bruges ligesom man gjorde i gamle dage, hvor der koges fond på ben og grønsagsdele der ikke serveres. Derudover udnyttes det overskydende madaffald til biobrændsel.

Når maden serveres har folk ofte en tendens til at tage for meget på tallerkenen første gang de går op til en buffet. Det betyder at de ikke altid kan spise det, som de har øst op og dermed smides en del ud. Det sørger Jespers Torvekøkken for at minimere ved at portionsanrette. Så er det lettere at beregne hvilke mængder der er behov for og samtidig tilpasses mængden af de enkelte elementer i portionerne til de kunder der ønsker dette.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×