Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Skal du have vin eller drinks til festen, så pimp det op med det rette udstyr

8. May 2017

Hvor går du hen når du vil have en hyggelig aften i byen? Det kommer an på hvad pengepungen siger. Er det først på måneden eller har du lige fået børnepenge og skal ud og hygge lidt ekstra om konen? Det kan også være I, som kærestepar, bare har lyst til at sidde derhjemme med en drink hver og skåle. Inviterer du vennerne over til en lille fest, så er der ikke noget så fedt, som at kunne præsentere et fyldt barskab med masser af lækre flasker sprut med dertilhørende udstyr du kan mixe og blande med. Og skal der være fest, så lad der være fest!

Når du er i byen og står ved baren, bestiller et galliano shot eller en irish coffee, så ser du bartenderen bruge en sifonflaske, hvis ikke det er et af de billigere steder, hvor de bare bruger flødeskum på dåse. Der er noget særligt at bruge stilfuldt værktøj til en stilfuld drink. Sifonflasker udstråler elegance og eksklusivitet, hvor en dåse flødeskum virker meget discountagtigt. Desuden er den også genbrugelig, modsat flødeskumsdåsen, så der er mange kvaliteter at hente i sådan en sifonflaske. Hvis du ikke har sådan en som tilbehør til dit barskab, så bør du straks anskaffe dig én, da den kan gøre det meget mere spændende at lave drinks.

Når vi nu er i den eksklusive genre, så kan du også købe dig en vinkøler med, samt tilhørende krystalglas. Der bliver altid så varmt til en fest, så hvis man ikke har plads i køleskabet, for alt det andet der ligger der, så er det jo perfekt at kunne lade en flaske vin ligge på køl på bordet. Så fylder den heller ikke op i køleskabet og kræver at folk tør at gå ud og hente den og skal åbne og lukke køleskabet hele tiden. Nogle vin kræver den helt rette temperatur for at kunne drikkes og nydes bedst. Apropos krystalglas er det selvfølgelig vigtigt også at have de rette glas til den vin eller drink man har tænkt sig at indtage. De mest sofistikerede vælger krystalglas for at give det det mest autentiske look og følelse.

Du kan godt forvente at gå forgæves i byen, hvis du tager ud for at finde både krystalglas, vinkøler og sifonflasker i byen. Men hvis du handler meget på nettet kan du jo tage et kig ind forbi barlife.dk, hvor du helt sikkert finder lige det du skal bruge, da de leverer masser af værktøj til bar- og restaurationsbranchen.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×