Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Skal I spise ude eller ude i haven?

28. February 2017

Naturen kalder!

Efterår, vinter og forår er alle tidspunkter, hvor støvler er god beklædning. Er du under fremmede himmelstrøg, kan sommer også være et fornuftigt tidspunkt at iklæde sig dette særlige stykke fodtøj, som ofte kræver at resten at tøjet tilrettelægges derefter.

En støvle er en fantastisk beklædningsgenstand, som både sikrer at du har varme fødder, og at dine fødder får god støtte. Varmen mindsker risikoen for at du bliver forkølet, som oftest skyldes kulde omkring foden. Den gode støtte hjælper dig i vådt og sjappet føre, så du ikke får en forlænget weekend i gips.

En variation over støvler er støvletten, som ikke går så langt op ad benet. Den er lettere at smutte og nemmere at pakke, hvis du skal op og omkring. Støvletten er typisk også en smule billigere, så der er altså flere fordele.

En rigtig støvle, som når op ad benet, er dog et helt særligt stykke elegant fodtøj. En rigtig støvle er en investering, både i din stil og i dine fødder. Du kan se gode bud på støvler og støvletter ved at trykke her.

Udsigt til haven

”Mit hjem er mit slot”, siger et gammelt mundheld. Hjemmet er det sted, vi tilbringer mest tid, og derfor et sted man bør investere en stor portion energi i at gøre lækkert. Med til en bolig hører ofte en have eller en altan, og her kan man med fordel investere i et sæt terrassedøre, til at gøre ind- og udgang en særlig oplevelse.

Terrasser er en oldgammel opfindelse. I oldtiden var terrassen mere en slags jordhøj udenfor huset, og senere fandt man på at gøre terrassen til en direkte udbygning af boligen, fx med underlag af træ, fliser eller marmor.

Terrassedøren har derfor særlig status som en indgang, som vender ud til noget privat. Boligens ejer kan signalere dette ved at vælge eller dekorere en terrassedør, som svarer til den ønskede oplevelse. Døren kan eksempelvis have et glasvindue, så man kan nyde lokaliteten indefra. Fra vinduet kan man om sommeren se fugle benytte haven eller altanen, og om vinteren kan man betragte dyr, som samler til forråd.

Spis i det fri

Der er intet bedre end at finde en solrig plet udendørs, og på en varm sommerdag sætte sig med gode venner og få noget mad og drikke. Maden kan være selve omdrejningspunktet eller tilbehør, og hvis man er mest til det sidste, er pizza et godt bud.

Der findes et væld af pizzeriaer i bybilledet, og de fleste finder hurtigt en personlig favorit. Det er ikke et ukendt fænomen, at stamkunder med en særlig smag får opkaldt en pizza efter sig – hvis den består af en særlig og attraktiv kombination af toppings, som ikke er på menukortet i forvejen.

Når du har dine venner, og dine drikkevarer, så kan du benytte de forskellige apps på markedet til at finde de lækkerier, som du vil begave din mave med. Husk at bestille lidt ekstra til de andre omkring bordet, så I deler glæden – for eksempel hos Pizza Kolding


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×